Aqua park Jagodina 2011

Started by Deda, June 16, 2011, 03:50:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ali to je stvarno sjajno. Nadam se da ima i lift :) Bio bi vam izdat bar deo godine, troškove ionako plaćate, milina  :innocent:

Ja zbog gužve i planiram da idem ponedeljak - petak  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

ja lepo kazem  :clap:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

linga

Quote from: gasha on June 16, 2011, 04:22:56 PM
ma vodim ga obavezno,
nego neko ga ubedio da je vikendom neopisiva guzva, samo da mu izbijem to iz glave  :rofl:

Ha, tako sam ja mom muzu rekla, ma jok nije strasno i povela ga, srecom Deda nam od ranog jutra zauzela mesto  :kiss1:

Ja cim malo Sara ocvrsne planiram da dodjem, samo mi se ne isplati na dan da dolazimo  :rofl:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

E onda malo teže za turističko izdavanje. Al' za neke studente i đake, ako ih ima  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ma izdao bi se i ovako, jer je blizu. Ma to je njihov stan, ne mogu da se uplicem  :rofl:, za na duze , ja immala ideju samo za leto da budem sobarica  :trepp: , francuska  :lol:

Finalina

planiram Jagodinu iz vise poznatih nam :love32: razloga , a mladjani svako malo pa pita kada cemo da idemo

janavi

dok ste vi u Jagodini, primam Jagodince na konak ;) :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

gasha

ja sad definitivno planiram Jagodinu
Dedo vidimo se  :clap: :clap:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Deda

Pazite kad se moja sveki primila i sad me vodila da vidim stan  :lol:. Prvi put posle 8 godina braka :nesvest:
Super je , sveze okrecen, kupatilo ok , jos ako uspem da skockam stvari  :-X

AnaK

Janko 23.7.2002.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Urbana

Quote from: Deda on June 16, 2011, 03:50:15 PM
Da otvorim temu, cenim da ce biti zainteresovanih ove godine.
Evo da objavim, da je poceo da radi i da je cena ulaza 300 dinara za odrasle i 100 din za decu .
Lezaljke su 50 dinara.
Ovih dana cu malo razgledati smestaje za jednu personu  :girl_in_love:, pa sto zapazim, ovde cu zapisati za druge
:clap:
Cekaj Deda pa to znaci jevtinije nego prosle godine ili se varam....mi smo prosle godine platili 1200 za nas cetvoro, nemoj da me teras da trazim karte....
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Gost51

Deda

Pa i meni se cini da sam racunala na 1000 din za nas troje  :think: