Main Menu

Kako kupujete u supermarketima

Started by janavi, July 13, 2011, 02:18:38 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Nije supermarket - ali poenta je ista... Juče smo mm i ja ušli u prodavnicu blizu pijace da kupimo 1 l sirćeta koje mi treba da napravim još jednu turu "šarene salate" za koju smo prethodno kupili sastojke, a izašli sa tim litrom + 5 raznobojnih "grand kafa "šolja, zato što su šolje lepe i na akciji su (tumačenje mm-a).. Na stranu što šolje za kafu imamo (više vrsta, veličina, boja i oblika...). Tako sad imam 5 šolja i 3 vrste kapućina, ledenu kafu i onu slim&fit... :rofl: Fale mi još 3 za celu kolekciju.. :hm:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Finalina

:rofl: ova tema je jedna od boljih da se nasmejem kakve smo :lol:

Unabebili

S mm je propast ici u nabavku  :girl_cray:

On ide ispred mene,, gura kolica i ubacuje u kolica i sta treba, a narocito ono sto ne treba.
Onda ja idem iza i vracam to na rafove - izgledamo kao prekrupač na delu  :lol: :lol:

Na mentalitetu mm-u pociva potrosnja u kapitalisticki uredjenom sistemu  :lol:

Taj se lepi na sve na cemu pise "akcija, popust, ne propustite priliku "

U nasoj kuci uvek, ali uvek ima nekih kolaca koje ja pravim, ali mali ne odoleva, nego trpa keks, cokolade, pa cak i lizalice u korpu  :shout: :rofl1:

Par puta sam ga ozbiljno naprasila zbog te njegove "lake" ruke,
pa sad, siroma, uzme nesto u ruke,
molecivo se okrene ka meni i pogledom petogodisnjaka nemo pita: - Smem li ovo da kupim?

Nekad se sazalim, pa odobrim  :D

Inace, da se on pita, sem tampona, koji mu licno ne trebaju - on bi kupio doslovce sve sto vidi.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Nanny Ogg

Jao Neno i Una, kavi su vam muzevi  :girl_haha:
Ovaj moj kupuje po spisku iskljucivo, eventualno se otvori za neku sitnicu tipa Bonzite  :girl_haha:

Ja sam, naravno, susta suprotnost  :-[ Kad vidim da pise "akcija", izbezumim se  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Blue

drzim palceve, da sto pre u Srbiju stigne Lidl!

ja kada god odem tamo, uvek se na kasi preiznenadim koliko je mali racun  :o
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

NenaS

Quote from: Blue on October 30, 2011, 03:03:46 PM
drzim palceve, da sto pre u Srbiju stigne Lidl!

ja kada god odem tamo, uvek se na kasi preiznenadim koliko je mali racun  :o

Bojim se da i ako dođu neće biti tako povoljni kao "napolju".. :think: Bilo je priča početkom godine mislim, sad se ućutaše.. Inače i ja ih jedva čekam.
Aleksandra   14.09. '87.

NenaS

Quote from: Nanny Ogg on October 30, 2011, 02:59:11 PM
Jao Neno i Una, kavi su vam muzevi  :girl_haha:
Ovaj moj kupuje po spisku iskljucivo, eventualno se otvori za neku sitnicu tipa Bonzite  :girl_haha:

Ja sam, naravno, susta suprotnost  :-[ Kad vidim da pise "akcija", izbezumim se  :girl_haha:

Ma da, ima on još bisera - redovno uzme lovu da, jelte, ima da jede kad dežura - a onda se vraća sa čokoladama, keksima, bombonjerama i sl. jer su, pogađate, bile na akciji... :wall:
Aleksandra   14.09. '87.

Glitter

ja sam skoro isla sa ocem u DIS, kako on kaze `samo da kupimo kafu`, majka me zove u sred te kupovine i kaze `idi za njim i vracaj`  :lol:
uz svu moju dobru volju, potrosio je 1200 dinara umesto 200 za kafu  :crazy:

Mirka

Quote from: AnaK on October 30, 2011, 02:25:24 PM
Ma pređe u naviku, bar je meni prešlo. Spisak mi stoji na frižideru, dopisujem po potrebi, kad vidim da je nešto nestalo/ili pri kraju.
Bliznakinjo moja  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

Samo kad zaboravim kuci MM i decu, sve je super  :lol:. Niko od nas ne zna da se kontrolise, svi trpaju sta stignu u kolica, a nema niko da nam vadi  :crycry:. Tako da zadnjih pola godine idem 90% sama u kupovinu. Meni je ogroman trzni centar u Nemackoj bukvalno na minut od bolnice gde radim, a za iste produkte u DE platim i tri puta manje nego u CH. Zaista kupujem manje nepotrebnih stvari, jer trpam sama u kolica, onako nas je ranije trpalo po cetvoro  :lol:

Mislim da su porodicne kupovine najpogubnije, svakome treba po neka glupost, kad se sabere izadje da kupimo preko 50% nepotrebnih stvari.

monochrome

imam spisak,imam plan,usporedjujem cene,nikad u soping ne idem gladna i preferiram soping bez cice mice :rofl: trudim se da budem brza,jer mrrrrzzzzim soping bilo kakve vrste :stop:

martina

mrzim da kupujem hranu. zajednicke kupovine su mi cisto gubljenje vremena, nemamo vremena za to.
ali ja sam ta kojoj sve treba
kad posaljem mecu, on pola i ne kupi, zakljuci da nam ne treba ili bude preskupo za njegov ukus, pa ni  ne kupi :crycry:

tako ja odem svako 3-4 puta da pokupujem sve gluparije koje on nikad ne bi, a on ide izmedju

neki dan nam je kupio paket od 15 kroasana i nestali su za dan i po. onda je otisao i uzeo nam razov hljeb, koji niko ne voli.. u fazonu, ako ne vole, nece da jedu, pa ce duze da traje
go figure  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

SAd smo bili u kupovini, pravili smo spisak kojeg smo se drzali kao pijan plota jer smo kupovali na poklon bon, a tu treba da pogodis tacnu sumu, a visak ide na drugi racun.
Problem je sto smo isli u radnju koju uopste ne poznajem, pa smo gubili vreme lutajuci izmedju rafova i sudarajucci se s izbezumljenim penzosima (bile su neke vikend akcije).
Srecom, dok smo stigli na kasu, penzioneri su vec otisli, a roditelji s malom decom jos su kupovali, pa nije bila guzva na kasi, sto je moja najveca mora  :crazy:
Naravno, pola stvari moramo da dokupimo, ali to je stvarno visa sila, nisam mogla da bludim po radnji u potrazi za biberom i alevom paprikom  :fool:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL