Revita, imunitet, injekcije i svašta još

Started by stacka, August 11, 2011, 11:13:33 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

http://www.lifemedic.co.rs/immuno.html
Ana je pila njihov sirup za kašalj i koristili smo neki balzam koji se maže na grudi kod kašlja. Odlični su!

stacka

Dawn, hvala! Sad sam se setila da smo i mi koristili ovaj balzam za grudi kad je bila bebica i stvarno je odlican. Nije mi palo na pamet da pogledam da li imaju jos nesto u asortimanu :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Finalina

stacka, sta M uglavnom jede? ... pocni sa medom, kozjim mlekom, tako nesto provereno i narodski...mala je za neke fabricke preparate, a i jos je na tvom mleku ... verujem da ce joj uvodjenje jogurta ili neka lekarska preporuka za probiotske preparate srediti stomak tj imunitet kako valja ... predlog za odlazak kod homeopate ne bi trebalo zanemariti, nekako mi se cini da bi vama mogao pomoci ...

NenaS

Mislim da je (sa gledišta nekog ko se i sam nekad bavio MLM-om) cela ta stvar oko Revite maksimalno "izvikana". Tačnije - kad postaneš distributer tebi prvo dobro "isperu mozak" maltene da bi i sam gospod Bog pio Revitu, da je bilo u vreme postanka sveta; pa te onda pošalju međ narod da ti ispireš mozak drugima... I inače je tako u svim sistemima, njihovi su proizvodi najbolji, najkvalitetniji, najefikasniji, naj(dopisati po potrebi)... Iskreno verujem da ima i drugih vitaminskih dodataka jednako efikasnih, samo ih niko ne hvali "na sva usta", ali isto tako mislim i da je Maša za bilo šta od toga premala.
Med možeš da joj daš i ti, ozbiljno bih razmotrila i ideju sa kozijim mlekom (meni je Ana pila kozje mleko sve dok je komšinica čuvala kozu i stvarno je bilo efekta). Homeopatija isto zvuči kao razuman izbor - znači da sve što je prirodno, a Revita, ma koliko ti pričali da je tako, nije prirodna...napravio je neko u laboratoriji (makar i sa dobrom namerom)...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Mirka

Je l' nije njoj rano za med?
Na sistematskom sa godinu dana nama su rekli - E sad sme da jede sve sem meda i svinjskog mesa

Revitu sam i ja pila u trudnoći, ali imam utisak da je važilo ono - Pila, ne pila isto ti je, a udara po džepu.
A i ne volim multilevele  >:(

Nemam neko rešenje za Mašu, na žalost
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

stacka

Masa jede hleb, jogurt, ponekad kiselo mleko ili pavlaku. Sir i kajmak pljuje. Mleko sam joj dala u subotu prvi put, htela je da ga pije, nisam probala posle jer ima problema sa stolicom trenutno. Caj nece, bilo koje vrste. Sokove isto :(
Od voca ne jede nista :crazy: jela je banane, vise nece ni da ih lizne, nekad na prevaru uspemo (tj moja keva uspe) da joj napravimo "sejk" tipa od kajsije ili breskve sa mlevenom plazmom, ponekad jabuku ili krusku... o incidentu sa borovnicom sam vec pisala. To sto pojede je bukvalno kasika - dve, posle toga stegne usta i ne postoji nacin da joj damo bilo sta.
Od povrca jede krompir, sargarepu, karfiol, brokoli, papriku, tikvicu, kupus, prokelj... mislim da nece nista vise :crazy: meso (piletinu, teletinu, junetinu) samo ako je izblendirana, da zvace ni pod tackom razno :crazy:
jaja nece, ovo sto druga deca jedu tipa przenice, palacinke nece, cak ni sa kremom kad su :crycry: voli plazmu u bilo kom obliku.
To je to, ako sam nesto i zaboravila to je zanemarljivo.
Aleksa je kao beba hteo sve sto je video nas da jedemo, ona uopste ne pokazuje zelju za bilo cim :( raste u pravog malog necejeda.
E da, voli supice da jede.

Za med mislim da je jos mala, Aleksa je imao oko 2.5- 3 godine kad sam mu prvi put dala.

Homeopatija je defintivno sledece sto cemo probati ali sam htela i ovim malo da poboljsamo stvari, ako je ikako moguce. Znam ad se hvatam za slamku, ali me stvarno dusa boli sto je toliko bolesljiva. :(
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Marti sam počela da dajem guščju mast sa medom kad je imala 13ipo mjeseci, jer se prehladjivala. Med je problematičan zbog onih spora do godine, ali ja ću čim Marko krene da bude bolešljiv da ga uvedem.

Zar nije Maša bila krenula super da njupa, dok sam ja sa Markom bila na kašičicu, dvije dnevno?

E, super što jede supe, ne mora meso, u supicama bude dosta korisnog i od mesa i od povrća koje se kuvalo unutra.

Marko od voća obožava breskvu, sad pokazuje da voli i grožđe. Jabuku, krušku i tako to regularno voće mu podmećem uz pomoć hipp kašica i dalje. A breskvu pojede cijelu sjeckanu na krupne komade.

Finalina

stacka, a da preskocite plazmu neko vreme, ako je cesto jede, znas i sama da te stvarcice mogu malo da remete sistem ( gluten i tako to ) ... neka jede kvalitetno i jednolicno :lol: , ne salim se stvarno (prenosim ti neko svoje misljenje&iskustvo )

stacka

Nije, emge, ona je oduvek problematicna bila sa jelom. Tad kad sam se hvalila da "jede" je konacno pocela da jede povrce, do tad nije htela ni njega :crazy:

Plazmu joj dajemo sad da gricka, cisto da ne bude bas skroz gladna, drka rekla da moze i da je bolje nju nego voce dok ima proliv. Mislim, kad kazem da jede plazmu to znaci da pojede jedan stapic, dva max u toku dana, ne citavo pakovanje :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

zelena

Posle raznih pokusaja sa svakakvim preparatima da im popravim sto imunitet,sto apetit, zaustavili smo se na ribljem ulju. Sad su veci i koriste perle, 2-2.5 godine za redom , od oktobra do maja, 2 godine nije im nos procurio. Oni imaju odredjenih boljki sto se tice zdravlja, ali im je ovo svakako i popravilo opste stanje organizma, popravilo imunitet i poboljsalo apetit, vise ne prehladjuju. Sad ne znam da li je Masa mala za to, ali Aleksa nije, Jana je pocela cak i prije 3 godine.
Probali smo i Revitu, po meni nema razlike u odnosu na slicne preparate, izuzev cijene. Od ostalog, Multisanostol nam je bio solidan.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Summer

Ja mislim da nije rano da probas da joj das med. Moja Sara je bila alergicna na sve zivo, ali sam joj polako i oprezno uvela med kad je imala nekih godinu i po i niej bilo nikakvih reakcija. Ja cu ti rado pokloniti za Masu jednu teglicu domaceg meda, koji Josov tata pravi u Hercegovini, ne dodaje apsolutno nista, lekove, secer i sl., a pcele drzi na selu u kojem retko i auto prodje, a da ne pricam o drugim zagadjenjima. Meni se zaista cini da mojoj deci taj med nevidjeno prija.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

prevodilica

mojima super prija sirup od meda, bokvice, koprive i oraha, za sve vrste kašlja
pošto se dodaje i žuti šećer bude baš sladak i klinci ga obožavaju, što je najbolje! trenutno ga pije V jer je nešto kašljucao, a D dođe da se i on ogrebe, on da ne bi bio bolestan :lol:

ne znam da li sam negde ostavljala recept, ako budeš htela prekopiraću ga na onu temu sa narodskim lekovima

inače revitu nismo, mada je jedna rođaka nahvali samo tako, čak i za bebe, prosto nije mi se činila dovoljno "interesantnom" u potrazi za pravim dodatkom
pili smo imuno, koji je dawn čini mi se postavila
pili multisanostol, pikovit
razne propolis kapi i sl
omegu jedno vreme
ni od čega nešto posebno da sam primetila da "radi"  :girl_cray:

Gost51

ana je od 1 do 3 god samo jela supu, cini mi se

prevodilica

supu i krompir je počeo da jede sa 2 i po, 3 god, do tada ništa kuvano, ništa neispasirano i sl
krenuo je sa supom i pečenim krompirom
u međuvremenu smo proširili jelovnik, ali su supa i krompir neprikosnoveni i dalje, s tim što jede i meso/ribu, ne toliko rado, ali jede, ponekad je još natezanje oko jela, ponekad je ok

količine svega su smešne naspram toga što brat dve godine i 10 meseci mlađi pojede

povrće kroz variva ili čorbice, koja pojede jednom do dvaput nedeljno
voće kroz ceđene sokove, u koje nekad ide i povrće

Vasilije od 8. meseca ne jede pasirano, klopa sve živo

Glitter

nutrilite ehinacea je odlicna ali ja sam malcu pocela da je dajem tek ove zime (sa punih5) i upozorili su me da pratim dobro da li ima alergijskih reakcija posto je rpilicno jak preparat. zimu je bio zdrav kuc kuc, u vrtic je krenuo, najdalje smo stigli do par dana smrkanja i to je to. Ehinacea se pije dve nedelje pa mesec pauze pa opet dve nedelje. Ja sam malcu od kraja januara obrnula tri kruga