Revita, imunitet, injekcije i svašta još

Started by stacka, August 11, 2011, 11:13:33 AM

Previous topic - Next topic

Summer

David je pio Immunotrofinu zbog njegovog  treceg krajnika i problema sa apetitom, nisam videla neka poboljsanja te zime pa nismo ponavljali.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

prevodilica

Quote from: Summer on September 11, 2013, 03:34:23 PM
David je pio Immunotrofinu zbog njegovog  treceg krajnika i problema sa apetitom, nisam videla neka poboljsanja te zime pa nismo ponavljali.

isto, a poboljšanja značajna smo videli odstranjivanjem trećeg krajnika
al to nije tema

hypolina

Quote from: prevodilica on September 11, 2013, 03:47:32 PM
isto, a poboljšanja značajna smo videli odstranjivanjem trećeg krajnika
al to nije tema

Mi takodje poboljsanje tek posle operacije. Nije tema ali sam morala da potpisem. :)

JelenaM

Ma moje dete nema problema sa trecim krajnikom, nego mislim da boravak u vrticu uvek zahteva podrsku...ja sam joj davala imuno sirup, pikovit i pro bio kids, a kad smo nabavili omega 3 i to. I prosla godina je bila super, a ove godine je krenula u vrtic i to u predskolsko gde se ocekuje stalno prisustvo i vec posle prve nedelje temperatura. Doduse upala uha (sto se prvi put desilo) koja je uzrokovana slincima koje ima bas bas dugo a koje sam lecila i homeopatski i alopatski i na razne nacine ali koji nisu nestajali. Pa se sad mislim sta da izbacim a sta da ubacim i da li nesto da menjam. Ona jede sve i voce i povrce i meso, nije izjelica ali jede tako da ne mogu da se zalim.

Hvala na odgovorima :)

anelore

Quote from: hypolina on September 11, 2013, 03:58:20 PM
Mi takodje poboljsanje tek posle operacije. Nije tema ali sam morala da potpisem. :)
Mi cemo ove jeseni i zime da vidimo ima li poboljsanja.