Main Menu

Cupkalica za depilaciju

Started by vrana, August 28, 2011, 05:29:34 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Meni Braunov traje vise od deset godina, sta znam, sad su svi manje-vise isti. Ili se drzi Filipsa, ili se drzi najnize cene :D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

martina

ja imam dva brauna. jedan star 15 i jedan star 1 godinu

to su oni sa "tockicima" sto s kao pinceta.

oba jos rade ( jucer probala stari jer mi je novi ostao u vikendici)

s tim da ja prepone brijem. depiliram samo noge do pola. traje 10-ak minuta, boli vrlo malo.

obrve mi depiliraju voskom u salonu i boli ko djavo sami. zadnji put mi je neka indijka radila koncem ( to je kao neki indijski fazon) to boli jos gore od voska. ali iskreno receno - duze traje

inace, ja nisam bas nesto pretjerano alergicna na te dlake, i svakiput psujem budalu koja je izmislila depilaciju. ako da meni ta masinica do pola noga radi posao. ja to ljeti jednom sedmicno odradim, zimi malo rjedje. s vremena na vrijeme odem da mi neko odradi voskom. kao kontam tako se valja, nemam pojma sto. nisam sigurna sta bih da moram da brijem i ruke i gornji dio noga...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

jednom u 4 nedelje odem kod moje cupacice i kazem: od brade na dole, mrzim dlake, epilator mi je smor, moram sama, ne mogu sve sama jer boli i onda mi vosak bude naj resenje. Hladan vosak, topli nisam koristila ne pamtim

maxic

Ja obrve kod moje Sonali koncem sredjujem, nikad mi ljepse nisu bile, i nista me ne boli. Vosak za obrve :nokti2:

Brijac zakon.  Depilacije toplim voskom takodje, al tu onda treba cekati da ti makar ovoliko porastu dlake, a to ja obicno ne docekam.

Mashinicu imam, mnogo boli.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

martina

Quote from: maxic on August 29, 2011, 09:25:37 PM
Vosak za obrve :nokti2:

nije problem, stvarno
ja se sad mislim sta da radim sljedeci put, vosak ili konac. mnogo me bolio konac. i vise puta
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

maxic

Probaj opet konac, vidjeces da ti se ucinilo da boli :lol: Zapravo neobican je osjecaj.

Al se tjesimo :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

ma konac ne boli uopste samo imas osecaj da ti povlaci malo kozu, naviknes se posle dva tri puta
a duzina trajanja je neuporediva sa uklanjanjm voskom
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

rafa

ma ni vosak ne boli uopste na obrvama, svakako mnogo manje nego pinceta  :crazy: i samo sekund

Imam braunov vise od deset godina, koristim ga bas retko i imam isti dozivljaj kao i fina  :nokti2: Boliiii.  :crycry:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Quote from: dmi on August 30, 2011, 06:55:09 AM
ma konac ne boli uopste samo imas osecaj da ti povlaci malo kozu, naviknes se posle dva tri puta
a duzina trajanja je neuporediva sa uklanjanjm voskom

Ja se ježim na pomisao da mi stružu dlake koncem  :nokti2: :crazy: ali verujem da manje boli od voska.
Pa ni pinceta ne boli posle dva-tri čupa. Utrne ti tu koža i posle možeš da čupkaš do sutra.

vrana

Meni kozmeticarka (dermatolog) skida pincetom brkove, a voskom dlake iz nosa  :crazy:

To mi je najgori deo tretmana  :crycry:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

vrana

Jos ja svaki put molim da mi to ne radi, jer me boli, ali ona je neumoljiva i svaki put me jos i nagrdi: svasta s tobom, valjda je estetika na prvom mestu, a ne bol.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

zar dlake iz nosa ne treba da stoje tu gde stoje :lol:

vrana

To sam i ja rekla, da te dlake imaju neku funkciju, ali ona se ne obazire  :crycry:
Vrlo je autoritativna  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.