Main Menu

Cupkalica za depilaciju

Started by vrana, August 28, 2011, 05:29:34 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: vrana on August 30, 2011, 10:13:22 AM
Jos ja svaki put molim da mi to ne radi, jer me boli, ali ona je neumoljiva i svaki put me jos i nagrdi: svasta s tobom, valjda je estetika na prvom mestu, a ne bol.

Ma jok kakva estetika.  :lol: Kaži joj, ja sam od onih što kažu udala sam se, sad sam mirna. Koga briga za dlake u nosu. :lol:

Glitter

Quote from: vrana on August 30, 2011, 10:15:24 AM
To sam i ja rekla, da te dlake imaju neku funkciju, ali ona se ne obazire  :crycry:
Vrlo je autoritativna  :lol:
ne vire, ne diram, a pocnu da vire, a cu cupam :crazy:

vrana

Ne znate vi kakva je ona. Svaki put kad joj udjem us alon, odmeri me od glave do pete, onako preko naocara, i kaze: ajde ti na vagu :lol:
Onda zapise kilazu i zada mi koliko treba da skinem do sledeceg tretmana :lol: uz opasku da "niko ko imalo drzi do sebe ne moze sebi da dozvoli da izgleda gore nego sto mora"

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

emge

Vrano, ti si apsolutni šampion po pitanju uslužnog osoblja :lol:
tu mislim za sad na kozmetičarku i na vrtić :rofl:

Xe

Quote from: vrana on August 30, 2011, 10:18:17 AM
Ne znate vi kakva je ona. Svaki put kad joj udjem us alon, odmeri me od glave do pete, onako preko naocara, i kaze: ajde ti na vagu :lol:
Onda zapise kilazu i zada mi koliko treba da skinem do sledeceg tretmana :lol: uz opasku da "niko ko imalo drzi do sebe ne moze sebi da dozvoli da izgleda gore nego sto mora"
Gde si ovu pronasla, u Okruznom zatvoru?  :crazy:
:lol:
Jel makar za dzabe radi, pa da znas zasto je trpis?  :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

vrana

:rofl:

Cekaj, a jel znate za moju anegdotu sa frizerkom? Kad sam na prvoj godini faksa otisla kod frizerke u nameri da se osisam na celavo (kao palila se na cranberries), i odnela sliku jedne moje drdugarice koja se nedelju dana pre toga osisala isto tako, pa kao da pokazem duzinu.
I ona gleda u mene, gleda u sliku, pa opet u mene, pa u sliku, i na kraju kaze onako zbunjeno: ali ova devojka je lepa!

:rofl:

A kod ove kozmeticarke idem vec godinama, surova je, ali pravicna :lol:
Jednom sam se zbog njenih uvreda stesala u toku zime i praznika tako da su mi sve pantalone spadale, samo da me precrta sa svoje crne liste koju drzi iznad kantara :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Quote from: vrana on August 30, 2011, 10:52:08 AM
A kod ove kozmeticarke idem vec godinama, surova je, ali pravicna :lol:
Jednom sam se zbog njenih uvreda stesala u toku zime i praznika tako da su mi sve pantalone spadale, samo da me precrta sa svoje crne liste koju drzi iznad kantara :lol:

Aman ženo, pa zar za sopstvene pare neko da te kinji.  :'( :crazy: :rofl:

rafa

ipak je zbunjena frizerka apsolutni sampion  :lol:

ipak se tada nisi osisala ili? :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

linga

Jao, vrano, pa gde ih nalazis  samo :rofl:

rafa

To je u stvari super, neko tako da te kinji i da ti podstrek.  :rofl:
Mislim, kod onih ljudi kod kojih pali, eto vrani je upalilo.  :innocent:

Tako je meni moj hirurg posle proslogodisnje operacije s.zlezde, najbolji u svojoj bransi ali
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

rekao:
i dobro pazite, sad mesec dana samo cesmovacu, nista drugo u usta da ne stavite, samo cesmovacu.  :crazy:
Naravno, poslusala sam ga.  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Margarita

Mirka

Vrano, pa ti si bre šampionka da ih pronađeš. Ili ipak one čudnim putevima dolutaju do tebe  :rofl:
Kozmetičarka ti je čudo, a i frizerka je ludilo
I tebi, pored takve kozmetičarke, nikad do sad nije palo na pamet da kupiš čupkalicu?  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

stacka

Jao frizerka je hit, suze mi krenuse :rofl1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.