Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

anelore

I mene ceka traganje za zimskom obucom za Savu, odlazem to prilicno svesno, za sada mu izdrzavaju patike.
Vida je za jesen dobila ove cizme, broj 34.

A ima i ove patike

Sava je inace od novca koji je dobio za rodjendan kupio sebi nove patike za trening, velicina 38 1/3.  ;D

Zumbulica

Devojcice su se bas lepo ponovile  :girl_in_love:
Ja sam nalazila dok su bile manje lepu i povoljnu obucu u Imo autlet centru  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

Jao kakve su super Vidine cizmice! Rado bih nosila takve!

Dawn

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Sve patike sa ove poslednje strane, ne zna se koje su lepše.  :girl_in_love:
I Vidine čizme isto.  :girl_in_love:
Ja moram ozbiljno da se pozabavim traženju čizmi tj. obuće za kišu za ove moje devojke. Samo ću da dočekam da tresne neki sneg a one u patikama.  :crazy: Zapravo za sneg imaju, nemaju za ovaj period sad.

emge

Anine su odlične :love32:

Marta ima čizme iz Zare - kozne i patike... njoj ce bas za snijeg nešto trebati.

stacka

Quote from: disco2000 on October 10, 2016, 10:33:55 AM
NIsam nikad otišla, ali drugarica tamo uvek odlične kupuje deci. Valjda je to Goce Delčeva ulica, pored je i Coffee Dream... :think:
Quote from: AnaK on October 10, 2016, 10:34:52 AM
Aha; to je Nike outlet, ako je Costa coffee pored. Ne znam pored CD-a šta ima  :ces:

Isla danas drugimn poslom na tu stranu, pored nekog od tih kafica sam videla Outlet ali je bio zatvoren, prazna radnja, kao da ne radi uopste. :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Mi smo što se Ane tiče mirni do proleća, ima poluduboke i duboke cipele, ove patike stižu, a čizme sam uzela proletos

Dacko

Mnogo su lepe i čizme i patike.
Dobro je kad smeš tako da uzmeš unapred, ja sve u sezoni zato što nikad ne znam kad će da naglo poraste i za koliko brojeva, evo na proleće je nosio patike 35 a sada 37, tako da ćemo morati tek sad da tražimo obuću za kišu. Doduše, po cenama koje sam videla, možda je isplativije da se preselim negde gde kiše nema. :girl_haha:

AnaK

Stačka, moguće, nisam prošla tuda par meseci. Ali nije on bio ništa spektakularan, u rangu mase drugih outleta kod Arene, u BN bossu i sl.

Divna je, divna sva devojačka obuća :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Elanor

jeste divna :girl_in_love:
ja sam pocela sina da obuvam u decathlonu, imamo jedan blizu, i sta tu nadjem, to uzmem :-[
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Quote from: stacka on October 15, 2016, 12:12:57 PM
Isla danas drugimn poslom na tu stranu, pored nekog od tih kafica sam videla Outlet ali je bio zatvoren, prazna radnja, kao da ne radi uopste. :think:
Moguće je, naravno, izvini :kiss1:

stacka

Ma, sto se izvinjavas? :girl_haha: Samo smo prosle tuda, nije da sam isla namenski... a sve i da jesmo, pa sta bi imalo veze  :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.