Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

ove sandale smo imali samo u plavo/zelenoj kombinaciji, vrh su, lagano moze jos par dece da ih nosi posle  :girl_in_love:

stacka

Masine za ovu sezonu. Noga joj je porasla od prolecnog broja 29 na jesenji 31 :lol:

Ne znam gde da trazim cipele za Aleksu, on je dogurao do 37, uopste nisam pametna, mame decaka imate li neki predlog?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

stacka

Ne znam na koji tacno mislis, slabo se tuda krecem? :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Meni se dopadaju skečers cipele, njih imaju od 36 pa naviše, jedino što uvek gledam neki prošlogodišnji model na sniženju jer su mi nove baš preskupe. I njihove patike su se pokazale izdržljivije od svih, pored toga što su najudobnije.

AnaK

Jao što su slatke  :love32:

Jankove patike 44,5 :crycry:

Mi smo cipele uvek sportske kupovali, pa u outletima kod arene, najčešće.
Janko 23.7.2002.

Lani

Joj kako su slatke! Boja je divna  :girl_in_love:

I Una je negde na broju 30-31. Iva nosi 35 ali juče sam joj kupovala one kao čizme-patofne za kuću i uopšte nije mogla da ugura nogu u veličinu 36/37 već sam morala da joj kupim 38/39.  :blink: :crazy: Sad se bojim da joj se ne razvuku pa krenu da spadaju. Ali u ove manje zaista nije mogla da ugura nogu, zapne na risu.

stacka

Dacko, ja sam njemu uzimala Skecers prosle godine (mozda pretprosle, nisam sigurna) ali sam juce gledala u Office shoesu - nema ih. Zena mi rece da za njihov uzrast ove godine imaju samo Palladium koje su 11+ hiljada. Toliko mogu da dam sebi za cipelu, noga mi ne raste, ali za njih dvoje nazalost stvarno nisam u mogucnosti.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: stacka on October 10, 2016, 10:30:10 AM
Ne znam na koji tacno mislis, slabo se tuda krecem? :think:
NIsam nikad otišla, ali drugarica tamo uvek odlične kupuje deci. Valjda je to Goce Delčeva ulica, pored je i Coffee Dream... :think:

AnaK

Aha; to je Nike outlet, ako je Costa coffee pored. Ne znam pored CD-a šta ima  :ces:
Janko 23.7.2002.

stacka

Ove Masine su neke domaca proizvodnja Marko's obuca. Nismo imali do sad, valjda ce se pokazati ok.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: AnaK on October 10, 2016, 10:34:52 AM
Aha; to je Nike outlet, ako je Costa coffee pored. Ne znam pored CD-a šta ima  :ces:
Da, to, Costa, a ne Dream...

Dacko

Quote from: stacka on October 10, 2016, 10:33:53 AM
Dacko, ja sam njemu uzimala Skecers prosle godine (mozda pretprosle, nisam sigurna) ali sam juce gledala u Office shoesu - nema ih. Zena mi rece da za njihov uzrast ove godine imaju samo Palladium koje su 11+ hiljada. Toliko mogu da dam sebi za cipelu, noga mi ne raste, ali za njih dvoje nazalost stvarno nisam u mogucnosti.
Au, a ja baš računala da ćemo tamo nešto naći. Mi imamo jednu prodavnicu sa baš lepom kožnom dečjom obućom i u velikim brojevima, neki privatnik to pravi, ali njemu se ne sviđaju te 'bebaste' cipele (a u stvari lepe, klasične duboke cipele u dve boje), pa će verovatno opet provesti zimu u patikama, sa nekim čizmicama samo kad je sneg.