Main Menu

Maske za lice

Started by Blue, September 25, 2011, 06:58:21 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Koristite li maske za lice i koje su vam omiljene?

Mislite li da to ima efekta?

Ja nisam mnogo redovna u koristenju, ali jednom u 1-2 meseca stavim ovu Niveinu i dobra mi je:

http://www.nivea.rs/Proizvodi/Nega-lica/Osnovna-nega-za-sve-tipove-koze/Osnovna-nega-za-normalnu-do-mesovitu-kozu/Hidratantna-maska-za-lice

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Mene skoro sve maske koje probam peckaju  :( (i te kupovne i domaća radinost).
Una znaš li neki recept za neku finu masku za veoma osetljivu kožu?  :)

Blue

mene zanima, da li su te maske zaista korisne i delotvorne, ili je to mlacenje prazne slame  :rofl:

dosta su jeftine recimo ove niveine  :think:

opet, u delotvornost maski iz domace radinosti (u stilu: pire krompir + krastavac) mi je nekako tesko da poverujem...

AnaK

Ja s vremena na vreme, kad se setim a ujedno i nađem u prilici da mogu odmah da kupim :) Isprobala neke razne Niveine i DM, nemam omiljenu. Ja verujem da one doprinose stanju kože koliko i kreme, npr. Ne verujem da ima nekog posebnog efekta to kako ih ja stavljam, ali računam da ne može da škodi :)
Janko 23.7.2002.

Lani

Gde je kupuješ Glitt? Mislim da nisam ovo videla dosad.

Glitter

meni je donela drugarica iz jamerike.
postoji taj neki ceo basic set, losion za skidanje sminke, tecnost za skidanje sminke oko ociju, gel za pranje lica, piling, maska (ova), krema za lice i krema za oko ociju (nije antirid, samo za negu)
citav set je sjajan, ja sam ostalo utrosila, ali masku jos uvek imam.
Ovde moze da se poruci od amway dilera, posto znam da ima u katalogu...ne znam koja je cena