Main Menu

Šta od pečenih paprika

Started by AnaK, October 07, 2011, 08:34:39 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ovo je super brz mezetluk ako su korpice kupljene  :balavi:

Lani

Može i kao kiš da se pravi, to je to testo.

Finalina

ma sve je super kada se testo preskoci :D .... postoji ono testo u merkatoru, za te pite ( koliko se secam, znam da je bilo nekoliko vrsta )

Lani

Mislim da sam viđala.
Mada testo za kiš nije nikakva mudrost napraviti (ovo ne važi za AnuK jer svakako mora da se pipka u nekom trenutku :girl_haha:).

Finalina

naravno da nije, osim sto ja volim da napravim to prhko testo i ne razumem da neko ko voli da kuva ne moze da pipa isto  :lol: , ali bolje je bez mešenja i tu se slažemo AnaK i ja :D

ma salim se, naravno, ali super je ovaj recept i treba ga modifikovati na tepsijicu i napraviti veliku pitu

p.s. rikotu sam sveobuhvatno savladala za vreme boravka na Siciliji ( sta sam sve jela i probala sa tim sirom .... ah, tesko mi je i da se setim)

AnaK

Nema više gotovog prhkog testa  :crycry:
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on October 25, 2011, 07:52:35 AM
Nema više gotovog prhkog testa  :crycry:
odavno nema

ja kiš redovno od lisnatog
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Margarita

pravila sam neku salatu sa pecenim paprikama, recept sa coolinarike, ali ne mogu s posla da otvorim sajt
uglavnom, pasulj iz konzerve (crveni) + iscepkana pecena paprika+ persun i beli luk (jano, ti ovo sa lukom preskoci :girl_blum: ) + ulje, sirce

Lani

UU to je super, mi to pravimo kod mojih za slavu jer je posno, samo u tom receptu koji ja imam dodaju se još i barena šargarepa i kukuruz.

Finalina

i meni se ucinilo da nema prhkog u merkatoru, ali ja ga ionako nisam kupovala ( samo sam primetila da je manji izbor i deluje mi kao da ce ukinuti dobavljaća)

janavi

Quote from: Finalina on October 25, 2011, 11:57:13 AM
i meni se ucinilo da nema prhkog u merkatoru, ali ja ga ionako nisam kupovala ( samo sam primetila da je manji izbor i deluje mi kao da ce ukinuti dobavljaća)
njihovo sad ima samo testo za pizzu
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

ajd kapiram da nije bas gotovo jel od pecenih paprika ali nadjem mu mesto

elem posto pricamo vec o zimnici da okacim ovaj recept, mnogo mi se svidja rado bih probala ali je meni ovde mnogo mnogo skupo sa cenom paprike
no mozda neko drugi proba

http://www.natanjiru.com/2013/09/namaz-od-pecenog-paradajza-i-paprika.html

Glitter

Quote from: aleks on October 09, 2011, 04:40:51 PM
i ponesi pecene paprike kad dolazis sledeci put u posetu. vise bez istih ne primam goste  :D
i da primetim ovo :lol: pregolema tuga gastarbajterska :lol: :friends:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

aleks

Glitt, gde nadje ovo :lol: :lol:

Ja sam napredovala, pecem paprike i dimim komsiluk :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010