Main Menu

Treći krug - Ho Ho Ho

Started by emge, December 23, 2011, 10:36:22 AM

Previous topic - Next topic

emge

Draga moja emge,
U novoj 2012. godini ti želim da ti se optimizam svaki put pokaže opravdanim :kiss1:

Da vidimo sada gde će nas odvesti ova čestitka :think:. Na Severni pol, izgleda!
A Personalized Video from Santa
Uf, blesav neki Deda Mraz :D
Ali, pošto sam od Deda Mraza za tebe tražila odmor (nije bio ponuđen neki izbor, možda je trebalo da tražim ličnog trenera :ces: ), onda bolje da te na taj odmor i pošaljem :).
Hot Banditoz - Veo Veo

A  sad da se predstavim:
-   Moja porodica bi se mogla nazvati muzičkom, ali ja nikad nisam svirala nijedan instrument (ako se ne računa melodika). Želela sam da sviram klavir, ali nam deda nije dao njihov pianino (koji sam nije svirao, pošto je bio trubač).
-   Uvek sam više volela reke nego more, naročito Dunav. Volim da plivam u Dunavu i to protiv struje, osećaj kako se borim protiv iskonske snage i radost sa svakim osvojenim metrom.
-   Volim biljke, cveće, baštovanstvo... Povezanost sa zemljom me smiruje. Volim da gledam kako cveće raste i verujem da i cveće to oseća i da mi se raduje.
-   Jedno vreme sam spavala s pet mačića u krevetu. Veterinar je rekao da moramo da ih odvojimo od majke s tri nedelje, pa sam ih ja hranila i učila da jedu. Kada ih je bilo pet, spavali su mi kod nogu, a kako smo koje davali, sve su mi se više približavali glavi.
-   Plašim se zmija, naravno, ali sam se ipak slikala s ogromnim belim pitonom prebačenim preko ramena. Zapravo je podmladak hteo da se slika, ali je piton bio pretežak (ako ćemo pravo, bio je pretežak i za mene).

Nadam se da sad znaš ko sam. Nije teško :innocent:

Ljubi te tvoja Secret Santa :kiss1:

Draga Santo, hvala ti puno :bighug:

Naravno da mi je ultralako, ali neću da pogodim prije 8. strane :rofl:

Lani

Divna čestitka.  :girl_in_love:
Emge, kad si u tako dobroj formi, idi na moju temu da pomažeš.  :girl_haha:

emge

Evo me, sad sam sa tvoje teme, išla sam da maznem spisak:

Glitter
nelly
moma
Elanor
Saska
gasha
Nanny Ogg
Lani

Evo da krenemo polako :)

AnaK

Janko 23.7.2002.

Xe

Hmmmm  :think:  Da li je lazan Dunav ili piton?
U svakom slucaju  :clap: :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Meni je ta priča o pitonu taaaaaako poznata, samo da je još u glavi vežem za osobu  :lol:
Janko 23.7.2002.

MissL

Jaoj divno :girl_in_love:

Kaman emge, tu je osma, blizu :girl_haha:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

emge

I meni i ubih se tražeći ko se slikao sa zmijom.
Nekako mi vuče da je Elanor, ali nisam našla nijedan dokaz za sad.
A možda nam je to uživo ispričano :think:

rafa

Divno Santice.  :girl_in_love: :girl_in_love:

I tebi je odlican spisak, kao i mardz.  :turpija: :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

emge

Elanor, darling :bighug:

Quote from: Elanor on June 29, 2010, 05:17:12 PM
ja sam na letovanju morala da se slikam sa zmijom :D. ooogromni beli piton.
zapravo, milena je htela da se ona i filip slikaju, ali su rekli da ne moze, da je preteska za njih, pa je stavili meni oko vrata :crazy:. mislim ok, nije mi bilo prijatno ali nije da sam se nesto i plasila. ali naterali su i mm-a da stane iza mene da se slika, on jadan iskolacio oci. on od zmija ima urodjeni strah, koji objasnjava kolektivnim secanjem, jos kao beba je vristao kad se pomene zmija ili kad je vidi na televiziji (a niko ga zmijama nije plasio).

Nikog drugog ne bih prozvala ovako brzo, ali tebe moram :kiss1:

Hvala na odmoru, a pjesmica me vratila u miniklub na ljetovanju  :bighug: :bighug: :bighug:

Margarita

Xe

Wow, kakvo brzo pogadjanje  :clap: :clap:
I ja sam se setila price o pitonu, samo, naravno, nisam znala ko ju je tacno ispricao, samo znam da je bilo negde u inostranstvu.
Emge, svaka cast!  :clap: :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

Cekajte, ne razumem, sta se sad ovde desilo?  :o :o

Ja bih ipak rekla da je to laz. :-\
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D