deciji stajling, frizeraj i dr

Started by jel, January 16, 2012, 09:30:09 AM

Previous topic - Next topic

anelore

Ih, pa Sava je uvek tako olindran.

Mirka

Dakle nisam jedina.
Kaži AnKi, kaži joj
:rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Mirka

Ovo sam pisala Marg, ali evo i Anelore se javila.
Spasite me, ona me napala kako sam upropastila decu   :girl_haha:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Al' u četiri oka :burko:  :-\ Ma idi bre, pa srce mi se steglo kad sam ih videla, još Kosta treba da pođe u školu  :'(
Janko 23.7.2002.

Mirka

:kiss1:
Ma vidiš da se lepo snaš'o u školi i sa decom i tako ošišan  ;)
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Margarita

Quote from: Mirka on January 16, 2012, 12:07:52 PM
Ovo sam pisala Marg, ali evo i Anelore se javila.
Spasite me, ona me napala kako sam upropastila decu   :girl_haha:

ima nas  :girl_haha:

ma meni su oni slatki i kad su tako olindrani, ali vidim da je njima pocelo da se ne svidja

Beatrix Kiddo

I Balša je ranije furao tu frizuru - dok sam ja govorila kako da se šiša. Ima baš gustu kosu, tako da čim poraste 2 cm ide u sve moguće širine  :lol: Vrlo praktična, brzo je opere, osuši se za tili čas, a i bio mi je sladak tako  :love32:
A on odlučio da je pušta, pa ne želim da mu izlazim iz volje (mada ne znam kako će ljeti da bude - i ispod kratke frizure se znojio mnogo, toliko da mu je kosa smrdjela do uveče :crazy: ) A zasmetalo mu je što sušenje kose sad duže traje (mnoogo duže)  :girl_haha:
Dospjeli smo za odlazak kod frizera za neku prelaznu frizuru.

Uroš ima tanku kosicu, taman za ove duge frizurice, čak se ljeti ne znoji mnogo. I baš mi je bio neobičan kad smo ga ošišali prije dvije godine, nisam mogla svoje dijete da prepoznam u vrtiću  :-[

A Balša ima još jednu želju - da nosi minđušu  :crazy:
Meni nije to baš za dječake (mada sam čak i u vrtiću vidjela dječačića sa minđušom), možda da sačeka još par godina...
Mada,  :pleasantry: srećom je strašljivac, primjenjujem taktiku odobravanja i "idemo sad", pa on odlaže odlazak :lol:
A još mu je Varja slikovito objasnila da uši probiju nekim pištoljem (još onako naciljala sa daljine), ne ide mu se i pored velike želje  :rofl: :rofl: :rofl:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

senka

mali iz komšiluka je imao kosu do pola leđa, stvarno mu je šmekerski bilo, ali dete ima ravnu kosu, pa to može da izađe na nešto
a mislim da svi koji imaju gustu kosu koja se kovrdža ima cvetove i sl. deluju neuredno sa par cm viška. M. izgleda kao da ima šubaru  :stop: probali smo i gel, pa taj bred pit čupavi fazon, al nam se ne dopada
podržavam ovaj prikazani minimalizam
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Praslin

Mirkići  :love32: :love32:

Ja ih volim olindrane, ali ovo moje dete ne voli tako. Prošlog leta sam ga olindrala protiv njegove volje, i nosio je kačket i u kući i napolju dva meseca  :wall: :wall: Stvarno sam kreten  :wall:

Prvi put smo uspeli da odemo kod frizera pre dva meseca.  :innocent:
Za sada mi je svejedno kako ga šiša, svakako ne bolje od onog što ja radim.  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

uopste nisam odvažna da sama šišam decu (pa ne bih to ni sama sebi radila), a ni ne umem :lol:

decije šišanje je ista prica kao i kod odraslih, treba naci dobrog frizera  :girl_haha:

imali smo nekoliko pokusaja ( cak i ja probala šiške da šišam pa je to bilo  :crazy: ), ali vec neko duze vreme idemo kod jedne ženske frizerke (koja šiša i muškarce), a koju ja znam od malena ( tada je pocinjala) i ona ih oboje super ošiša, ali baš baš super

moj kucni frizer nije los, ali on ih šiša baš kada ne stignemo da odemo do ove naše

jel

dobila sam preporuku od drugarica iz razreda  :girl_haha: za lilisiz u dalmatinskoj

ipak ce ga voditi moj brat kod njegovog drugara frizera u strahinjica bana ul  :rofl:  :rofl:
urnebes

javljam utiske+slikam  :clapping:

Quote from: MissL on January 16, 2012, 11:09:35 AM
I Janku bas stoji taj friz :girl_in_love: Ja volim i kratko i malo duze, ali Stivu ne raste kosa kako treba :lol: pa ne eksperimentisemo. Njemu je najbolji pravi muski friz, mnogo mi bude sladak kad ga olindram(o) :girl_in_love:

Sta se Vukiju dopada, ako ima pravo glasa :girl_haha: ?
sad cu da ga pitam  :lol:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Margarita

Quote from: jel on January 16, 2012, 01:25:24 PM
dobila sam preporuku od drugarica iz razreda  :girl_haha: za lilisiz u dalmatinskoj

ipak ce ga voditi moj brat kod njegovog drugara frizera u strahinjica bana ul  :rofl:  :rofl:
urnebes

javljam utiske+slikam  :clapping:

:clap: cekam nestrpljivo  :girl_haha:

jel

kaze> meni svejedno  :innocent:
eto! ruke su mi odresene...

mirka  :sissyfight: prepreslatki su ti decaci, steta da ih bas toliko osisas

ja sam vukija letos pred more isto tako na 1icu, 2ojku masinom osisala kod frizera  :wall:
i bas mi ga bilo zao

AnaKa - kakva je to Jankova Hit mansarde frizura?

gasha

Dule je imao i duzu i kracu kosu, ali ima ravnu pa mu lepo easte, ali leti poludi od vrucine pa trazi da se sisa, a i tada se sisamo makazama , nikad nismo olindrani, ja ne volim  :D
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

jel

jao sto je sladak  :love32:

vuki totalno nema takvu 'padajucu' kosu
samo se nadam da necemo napraviti neku frizuru koja mora da se namesta svakodnevno
ja ne znam ni sta postoji od tih voskova, zelatina i dr
niti koliko je to zdravo za decu  :nokti2: