Nagradna putovanja

Started by Vockica, January 29, 2012, 05:21:40 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Danas smo dobili  :pleasantry: nagradu od agencije cmc , sacekalo nas u sanducetu. Ponuda je Grcka, Bugarska i Spanija. Pozvala sam call servis i dobila objasnjenje. Moramo ici zajedno za Bg, mm i ja. Prisustvujemo prezentaciji agencije i nista ne kupijemo i sl...Ne mozemo da biramo destinaciju vec na licu mesta dobijamo od ove tri, smestaj je gratis, prevoz i hrana nasi.

Ja sam skeptik. Ima li ko iskustva ili bar da je cuo da je neko isao sa njima.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Imala i ja, sad ću ti naći kako me je Una Veki* razuverila :)

*Vetri, baba, vetri  :-[
Janko 23.7.2002.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Deda

Ja skoro citala na putovanja.info kako su neki zaista dobili i isli u Grcku (posto obicno nije u ponudi), verovali ili ne, a imas tamo i temu
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vila

Udave te dva-tri sata sa prezentacijom o timeshare-u, i onda kao dobiješ putovanje.
Mi u CMC-u pre nekoliko godina dobili Dominikanu, ali mi da platimo prevoz :rofl: :rofl:

Sad smo skoro bili na sličnoj prezentaciji jedne manje firme koja drži hotel na Kopu i Babe, dobili smo dva dana u Babe country klubu, videćemo kako to izgleda - pazi, dobili noćenje, svakako će nas odrati za klopu, ali bar taj smeštaj... Da zbrišemo u prirodu na dva dana :D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

veki

hahh vilo ne znam kako je u babama tj smanjilli su nagradu, mi smo od njih dobili 7 dana u Brzecu i iskoristili ih prosle godine u apartmanima Kopaonik. Nekako nas je i vreme posluzilo pa smo imali 5 prelepih dana i 70cm snega :)

CMC ponekad omakne i Grcku (Kripigi beach uglavnom ponude, njihov smestaj ali ovo bas moras imati ludu ludu srecu) ponekad ali zaista retko omaknu i nesto drugo, ali u najvecem broju slucajeva dobijes Malagu, Tenerife ili Dominikanu.

Vockica

Hvala devojke...i ja mislim da je Grcka reetkosst a i kakvi smo baksuzi sigurno bi nas promasili...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Nanny Ogg

Ej, i mene bili zvali proletos, kao za Tenerife
Al nije bilo teorije da se iz ove moje provincije zapucam (pa jos s muzem!) u Bg samo da bih slusala 2 sata neke prezentacije, (a to je bio uslov da bi nagrada mogla da se preuzme), plus sam malo gledala po netu, uglavnom su iskustva bila negativna. Te tako odustadoh.

Ajte zene, ne dram'te

Finalina

ne znam da li sam ostavljala komentar na toj temi, ali mi takodje onomad dobili tenerife :lol: .....sve u svemu - sve to ima logike i nista nije za dzabe , da se razumemo.... ko ima u dzepu par hiljada i ode na prezentaciju sigurno ce kupiti to sto oni nude i to je njima pokrice za navlaku ovih sto svarno misle da dobijaju poklon.... mi nas iskoristili nismo jer prevoz je skup

Deda

cici

veki

Smaranje jeste ako hoces da uzmes bodove ides, ako neces ne ides, generalno putovanje je besplatno, ali je put katastrofa, e sad ima varijanti, bar smo mi nasli do Tenerifa za 300 eura avio karte sa svim presedanjima, a znam da su neki studenti na tenerife stigli i za manje od 100, ali to su putovanja na koja ides sa rancem. Moji sa posla su koristili ova poklon putovanja, i kazu da je smestaj sasvim pristojan i da je sve super, osim sto te drndaju jedan dan u nedelji da te ubede da treba da budes clan.

Inace clanstvo moze da se kupi i za 10 bodova, i cena mu je od 1200-1800 eura kako se nagodis. Ono sto je dobro je sto na RCI sajtu na koji mozes da udjes samo ako si clan mozes da nadjes odlicne ponude za malo para, zajeb kod nas je sto niko od nas nema toliko odmora i sto uvek mozes da nadjes jeftinije.

Deda

Mora da budes registrovan, ko 'oce
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.