Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Ne znam kako vi, ali ja primetih da su ljudi znacajno redovniji u placanju svoje voznje sad.

I iskreno mi je drago zbog toga, jer se nadam da ce taj novac koji se naplati biti utrosen u to da lakse i konfornije dodjem iz tacke A u tacku B.  :-[

ok, naivna sam....i pustite me da mastam  :rofl:

i dalje mi niko ne odgovori da li je pri kupovini personalizovane bus plus kartice dobio neke gratis minute na mrezi 064 i ako da - kako?
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Una, to nekako moraš da se prijaviš :) Vidi ovde:

http://www.busplus.rs/page-cene.php#
Janko 23.7.2002.

Margarita

una, dobio je mm te minute, ali ne ide automatski, nego se negde prijavi (na prodajnom mestu, cini mi se)

AnaK, juce je mm isprobavao taj sms servis na relaciji karaburma - kumodraz, zadovoljan je
dobije se info na koliko stanica udaljenosti je bus koji cekas

disco2000

Da, una, moras da potpises da si saglasna da se tvoji podaci koriste... :) AKo ne gresim, to se potpisuje tamo gde se i podizu personalizovane kartice...

prevodilica

ja još uvek imam tu od 250din, ako su meni date info tačne, važi 3 godine, a dopunila sam je i do više od 2500, tako da vas ne zavaravaju da kupujete drugu, ona tokom te 3 god može da se dopunjava koliko god!
mada ću ja od sledećeg meseca ipak uzeti personalizovanu, jer mi se više isplati
da idem samo do posla ok, isto mi dođe, ali ovako bih mogla i da idem sa 2 linije u jednom pravcu, kad ima potrebe, a i koristim gradski prevoz i inače

MissL

Mene u celoj prici, iako koristim onu personalizovanu, nervira placanje tih kartica koje se dopunjuju.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Mene nervira guzva na vratima dok  prinesu karticu, malo porazgovaraju kad nece odmah da ocita.

prevodilica

misliš na papirne? za papirne jeste bruka, barem bi trebalo da ti se prizna kao jedna karta uplaćeni iznos npr.

ove plastične su ok
pa i za izradu personalizovane moraš da platiš dodatno (beše 400 din?)

a ovu plastičnu, nepersonalizovanu, imaš 3 godine, dopunjavaš koliko god ti treba

MissL

To su ovi krivi jer su rekli da ce moci da se ocita samo dok je u stanici
Stiv 24.11.2003.

prevodilica

doduše, posle redovnog kupovanja mesečne markice u Novom Sadu, 4 godine - iliti pokazne karte, meni je gradski u Beogradu bio pravi šok  :o

i mislim da smo još ihaj daleko od tog sistema - gde čovek jednostavno ima svest da u prevoz ne može bez karte i tačka
kao što u radnji ne može bez para da kupi leba

janavi

Quote from: cici on March 09, 2012, 09:45:08 AM
Mene nervira guzva na vratima dok  prinesu karticu, malo porazgovaraju kad nece odmah da ocita.
pa i nisu neke gužve na vratima, ja sam očekivala veće

makar na ovim linijama koje ja koristim

inače, meni prekjuče prvi put ušao ridža :)
i bili su baš labavi, ko je rekao da nema, samo su prošli pored njega
meni to deluje kao da smo mi koji plaćamo i "otkucavamo se" kreteni
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

Quote from: interpreter on March 09, 2012, 09:45:39 AM
misliš na papirne? za papirne jeste bruka, barem bi trebalo da ti se prizna kao jedna karta uplaćeni iznos npr.

da
mada bi moglo i na ovo drugo da se primeni...
to mi je nekako kao kad bi pekar trazio da mu pored hleba placas i brasno
Stiv 24.11.2003.

janavi

Quote from: MissL on March 09, 2012, 10:00:16 AM
da
mada bi moglo i na ovo drugo da se primeni...
to mi je nekako kao kad bi pekar trazio da mu pored hleba placas i brasno
pa i plaćaš ga

meni je to kao kad u samoposluzi tražiš nešto na meru, a oni ti i onu plastičnu kutiju npr naplate po ceni npr maslinki :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

dobro bre, platim ga naravno kad se hleb pravi od brasna :lol: ali platis hleb kao gotov proizvod, ne platis mu prvo brasno da bi on imao od cega da ti ispece hleb koji si ti dosao da kupis jel' tako? :)

mozda nisam dala dobar primer, vodi tvoja plasticna kutija po ceni maslinki :lol: :good:
Stiv 24.11.2003.