Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

I ako ćete prevozom ići zajedno, možete da kupite jednu kartu (košta 40 dinara) i može da se 'napuni' sa brojem vožnji do 10. Pa se otkucavate isključivo na prvim vratima, tu imate mogućnost izbora grupne karte, pa je pritisnete na ekran onoliko puta koliko vas je. U svakom slučaju, mislim da je bolje da kupite na trafici, po informacijama koje nalazim na netu, karte kod vozača su 2x skuplje, i ako se cena nije menjala, cena jedne vožnje je 60 dinara vs 120 kod vozača.
Janko 23.7.2002.

cici

Menjala se cena, ne znam koliko je sad ali nije 60 neka je cifra koja nije okrugla.

gasha

mislim da je 73 dinara cena jedne vozenje,
Neno, kupis na trafici, voznja koliko vam treba, i otkucavas na onom ekranu, slobodno pitaj
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

prevodilica

na trafici traži papirne karte, one mogu da se dopune do 10 vožnji, a vama više od toga neće trebati
ta papirna karta košta 40 dinara, za te pare nemaš kartu, ali odmah na trafici možeš da je dopuniš do broja vožnji koliko vam treba
čisto da ne kupiš onu plastičnu, ona košta 250 dinara, može se neograničeno dopunjavati, ali vam nije potrebna za dan-dva boravka

anelore

72 dinara je, sto sam saznala kada sam sa dopunjenom BusPlus karticom usla u neki autobus. Sad uopste ne znam da li imam dovoljno novca za sledecu voznju  :ces:
I ja mislim da je najbolje da kupite kartu za 10 voznji na trafici, mada ti mozda ni to nece biti dovoljno, za vas troje do skole i nazad samo jednom - 6 karata. A opet, ne isplati ti se ni da kupujes ovu plasticnu. Verovatno ce vas dve ove kartonske sa po 10 voznji opraviti.

prevodilica

da, nego da se ne zbuni da na toj karti ima 10 vožnji, nema, mora da se doplati 720+40=760 dinara za 10 vožnji
za njih troje to je dosta za jedan i po pravac, da, biće im dve dovoljne
bokte, ispadne da im je za dva dana ne velikog švrćkanja po Beogradu GSPom potrebno 1500 dinara :o

anelore

I ja o tome razmisljam, uzas  :o
210 dinara u jednom pravcu GSPom  :o

Lani

Ljudi, ovo meni sve nešto mnogo skupo deluje, posebno sad sa ovim poskupljenjem.  :wall:
Jel može neko ko je ranije kupovao markicu za zaposlene da mi kaže da li mu je ovaj sistem sad skuplji ili dođe na isto?

AnaK

U trenutku prelaska na BusPlus sistem, nije se promenila cena markice za zaposlene.
Janko 23.7.2002.

prevodilica

markica je sad u oktobru poskupela i sad je 3216 din mesečno

Finalina

Quote from: anelore on October 10, 2012, 01:21:54 PM
I ja o tome razmisljam, uzas  :o
210 dinara u jednom pravcu GSPom  :o
za malo pa kao taxi na maloj relaciji

anelore

Ja uopste ne znam koja je cena markice za zaposlene.
BusPlus uglavnom koristim kad negde treba da vodim decu a MM ne moze da nas vozi, a ne daju mi se pare za taksi, ili imam dovoljno vremena + sam procenila da ce im ta voznja biti zanimljiva. Ne koristim GSP svakodnevno i zbog toga mi se uvek cinilo da mi se markica ne isplati.

AnaK

A bila je oko 2.600 dosta dugo.
Janko 23.7.2002.

NenaS

Trebace nam 4*3 voznje minimum. Opcija br.2 je da ostavimo tatu u Nisu i dodjemo same...posto mu sestra u to vreme i nije u Beogradu...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.