Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

ovo je napredni bus plus, svako moze da udje, ali da izadje samo ko ima kartu :lol:

disco2000

Sreća te je imao, mučenik :lol:

Lani

senka

imam utisak da je zaturio, premašiše dva km dok je nađe  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

Mirka

Quote from: Margarita on October 15, 2012, 11:12:34 PM
ovo je napredni bus plus, svako moze da udje, ali da izadje samo ko ima kartu :lol:
Quote from: disco2000 on October 15, 2012, 11:15:19 PM
Sreća te je imao, mučenik :lol:
Quote from: senka on October 15, 2012, 11:26:59 PM
imam utisak da je zaturio, premašiše dva km dok je nađe  :lol:
:lol: :lol:
divne ste  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

prevodilica

a socijalno najugrožniji građani samo vise po društvenim mrežama jel, imaju za internet a nemaju za kartu u GSPu :hm:

Finalina

kakva glupost tj zabava neke grupe (za koju jos i pare dobijaju najverovatnije)

Margarita

Praslin

Ahahahhaa, pa nekad su stvarno urnebesni!
Da bi ta informacija nekom značila, taj bi morao da ima telefon sa stalnim internetom (što nikako nije kategorija za socijalno ugrožene). Budalaština.

Ja i dalje mislim da nije u redu kako je čitav cirkus oko busplusa započet, ne slažem se baš ni sa načinom sprovođenja (one sulude tačkaste kontrole i sl.), a najviše me nervira nepostojanje raznih vrsta plaćanja (dnevna, nedeljna, karta za destinaciju i sl.) koje ovakav sistem u principu omogućava.
Ali ove akcije su smehotresne.

Ja sam sebi kupila nepersonalizovanu i dopunjavam po potrebi kad dođem u BG  :innocent:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vila

Koliko je to beskorisna akcija, reči nemam :lol:
Kako kaže Praslin, onaj ko može da vidi info gde su kontrolori nije sigurno socijalno ugrožen, ako ima mobilni sa internetom.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

exactly my point, da se ne ponavljam

Praslin

Znam ja par momaka koji su u toj akciji. Sve su to sasvim dragi i dobronamerni momci, totalni idealisti, ali (na sreću) nisu u životu bili ni dana socijalno ugroženi  :girl_haha:

Što bi rekli - sit gladnom ne veruje  ;D

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

prevodilica

znam i ja nekoliko njih koji rade kao kontrolori, da im deca i porodice ne bi bili socijalno ugroženi, trust me, i oni su sasvim dobri momci i devojke  :innocent: