Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

linga

Majmuni jedni, što ne primene taj princip na primer za neplacanje alimentacije  >:( :sissyfight:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

a pa neplacanje alimentacije im nije od javnog znacaja  >:(

cici

Linga bolje nisi mogla da kazes.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

ajde, ajde samo mislite kako da opelješite bivše  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Unabebili

ove sto su se stisli za rodjenu decu?

ne da treba da ih peljesite, nego kozu s ledja da im oderete, kad su tako neosteljivi na svoju decu

i sto treba i sto ne treba da im uzmete, ako su stoka koja nije bar u okvirima korektnog  >:(

sto tako nisu revnosni da kaznjavaju posodavce koji kasne sa isplatama plata?
mislim, prosto je uzrocno-posledicno, ne dobijem platu -nemam od cega da se vozim...a uredno radim i ocekujem da od toga sto zaradim mogu da bar dodjem na posao  :wall:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Quote from: Unabebili on October 01, 2014, 11:18:51 AM
sto tako nisu revnosni da kaznjavaju posodavce koji kasne sa isplatama plata?
mislim, prosto je uzrocno-posledicno, ne dobijem platu -nemam od cega da se vozim...a uredno radim i ocekujem da od toga sto zaradim mogu da bar dodjem na posao  :wall:

:good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

ili poslodavce koji ne uplacuju doprinose  :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

ovo je drzava gde imas samo obaveze prava nemas

Glitter

Quote from: bubi on October 01, 2014, 12:14:45 PM
ovo je drzava gde imas samo obaveze prava nemas
i samim tim daje primer svojim gradjanima kako treba pa se onda poslodavci busaju u prava ne i obaveze pa se onda i zaposleni busaju u prava ne i obaveze pa se onda i ocevi busaju u prava ne i obaveze
I tako u krug

senka

ne može da se uplati plata, ao se ne uplate doprinosi
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

linga

Quote from: Glitter on October 01, 2014, 12:16:56 PM
i samim tim daje primer svojim gradjanima kako treba pa se onda poslodavci busaju u prava ne i obaveze pa se onda i zaposleni busaju u prava ne i obaveze pa se onda i ocevi busaju u prava ne i obaveze
I tako u krug

Baš tako.

bubi

Glitt bas tako  :good:
Senka,
nisam sigurna jer ja nemam taj slucaj, ali mislim da je opet na snazi varijanta plati doprinose a onda da radnik tuzi firmu, hocu reci daj njima pare a za radnika me bas briga, pa onda teraj tog radnika da placa bus plus  :crazy: i onda glasaj za njih da bi oni imali mnogooooo a mi bas nista....