Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

jel

SimplyRed 26jun Kalis valjda
&
8jul SavaCentar -DavidByrne  :ok:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Mislim da će ovo biti super, i posebno zanimljivo deci. Šteta što nije danas :(

QuoteKoncert orkestra italijanske policije u Beogradu

Povodom Dana Republike Italije prvog juna u 12 časova na potezu od Trga Republike do Beogradske tvrđave orkestar italijanske policije Fanfara della Polizia di Stato održaće muzičku paradu

Ambasada Republike Italije u Beogradu, Grad Beograd, MUP Republike Srbije, Italijanski institut za kulturu i BELEF centar Beograđanima poklanjaju koncert orkestra italijanske policije Fanfara della Polizia di Stato, pod dirigentskom palicom Maestra Đankarla Alesija. Koncert se održava povodom Dana Republike Italije, u ponedeljak, prvog juna 2009. u 12 časova, počinje na Trgu Republike, a završiće se na Beogradskoj tvrđavi, kod Velikih stepenica, nakon muzičke parade koja će prodefilovati Knez Mihailovom ulicom.

Na repertoaru će biti izvedene popularne kompozicije: Marš Šostakoviča, Život je lep, Morikoneov Portret, Sing, sing, sing, Brava mina, Modugno forever, Time to Say Goodbye, Go...

U drugom delu koncerta Orkestar MUP-a Beograda će odsvirati himnu Republike Italije, a nakon njih će La Fanfara della Polizia di Stato odsvirati himnu Republike Srbije, da bi posle toga zajedno nastupili sa Štrausovim Radecki maršom.

Ovo je prvi put da Orkestar Italijanske policije nastupa zvanično u drugoj državi, a čast za njihovu internacionalnu premijeru dobio je upravo naš grad.
Janko 23.7.2002.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

itacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

disco2000

itacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ovo mi deluje baš zanimljivo:

QuoteNasmejano pleme, NVO Jungle Tribe, Vas poziva da nam se pridružite 20.06.2009. u Botaničkoj bašti ,na veselom i edukativnim eko-pikniku, na Čajanci za lude šešidžije koja će trajati od 14.00h-19.00 h

U pitanju je još jedan u nizu projekata NVO Jungle Tribe (poput sada vec tradicionalnog ,,Dana Trampe") koji je vezan za očuvanje životne sredine i popularizovanje aktivnosti u prirodi i života u skladu sa prirodom. Ideja ove akcije je da se vratimo prirodi i da se prisetimo šta možemo da uradimo za prirodu kao i šta priroda može da uradi za nas. Ovom akcijom bismo želeli da našim sugrađanima približimo tajne prirode, kao i koliko korisne biljke mogu da budu u hektičnom životu pojdinca u velikom i zagađenom gradu.
Predviđena je tribina na kojoj ce nam se predstaviti studenti i profesori Biološkog fakulteta sa svojim projektima, kao i mnogi eminentni struchnjaci iz oblasti nutricionizma, zdrave ishrane itd. Pored tribine, kao centralnog dogadjaja, koji ce se odrzati na zelenoj površini ispred staklene bašte, bice organizovane i brojne radionice u kojima ce moci da učestvuju svi posetioci dogadjaja. Radionice ce voditi makrobiotičari, pčelari, fenh shui arhitekte,poznavaoci lekovitih biljaka i trava koji će spremiti različite čajeve za posetioce.

U okviru ove akcije učestvovaće brojne yoga i tai chi škole koje će organizovati čas na otvorenom kome ce moci svi da se pridruze i isprobaju neke od ovih aktivnosti.

Preporučujemo da se ponese ćebe i nezaobilazni šešir, koji je i uslov za ulazak na dešavanje i dobro raspoloženje.

Na tribini uchestvuju sledeci struchnjaci:

1. Dr Vesna Humo, lekar-savetnik za zdravu ishranu
2. Georgij Nazarov-tema Korak po korak ka realnom usavrshavanju vashe ishrane
3. Snezana Tufegdzic, instruktor feng shui-a, tema Klasichni feng shui
4. Dr Mirjana Micovic, tema-Charobno bilje Perua (Maka)
5. Gordana Veinovic, tema-Eko program Biosan
6. Dr Diana Cvetkovic, tema Magija vode
8. Marko Djuranovic, fitness instructor I nutricionista
9. Specialni gost iznenadjenja

I mnogi drugi

Vecina uchesnika tribine organizovace i radionice na kojima ce posetioci moci da postavljaju pitanja i saznaju vishe detalja o oblastima koje ih interesuju.

Interesnatne ce biti i sledece radionice i chasovi na otvorenom:

1.Yoga chas Dragan Lonchar, Instruktor Hatha yoge
2.Thai chi radionice-Vesna Mladjenovic, Sonja Vishnjic
3. Pilates trening na otvorenom-Fitness studio Fitness brothers
Pored radionica bice organizovani i shtandovi na kojima ce se predstaviti izdavachka kuca Kokoro, kompanija Hemel poznata po proizvodnji kozmetichkih preparata na bazi meda i lekovitog bilja, kao i organske hrane i mnogi drugi. Chajnku podrzavaju Kuca chaja i chasopis Zdrav zivot, tako da ce posetioci imati prilike da probaju ukusne chajeve i dobiju neke od starih brojeva ovog chasopisa.
Janko 23.7.2002.

Finalina

AnaK

Hvala na komentaru Finalina, već sam pomislila da sam potpuno zastranila  :lol: Ako ne bude kiše, ja odo' tamo  :diva:
Janko 23.7.2002.