Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

janavi

ja sam
Quote from: AnaK on June 18, 2009, 05:35:36 PM
...već sam pomislila da sam potpuno zastranila  :lol: ...
ja sam pomislila ovo
ič mi nije interesantno :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Užas  :ljut: Otvoriću jednu temu o preventivi, samo da se malo odmorim i dođem do daha.
Janko 23.7.2002.

janavi

pa ja čitala tekst tri puta, i sve što sam zapamtila je šešir :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Finalina

ne mogu da verujem da neko ovo ne razume , osim sto je ovo bas zabava po mom ukusu :D... pa jos i sa decom ( cak mislim da se ni oni nece smoriti ) ... mesto je pun pogodak da se napravi ovakva akcija ....

...ja ovo sama sa sobom caskam :think:  aa?? :rofl:

AnaK

Ja ću ipak bez deteta  :turpija: On će s taticom na Savu  :angel:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Nisi zastranila  :bighug:
Ovo je divna manifestacija, hvala na info :love32:

p.s i ja sam "zastranila" , danas sam na Adu ponela "Endemicne biljke" od Dr. Cedomira Silica, stize mi drugarica, knjiga okrenuta na ledja, ona uzima i pita veselim glesom sta lepo citam.
kad je videla, pita i mm i muza: - da li se vas dvoje drogirate? :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

A sutra:

Quote from: janavi on June 26, 2009, 04:38:24 PM
Centralna proslava Dana Dunava na Zemunskom keju

U organizaciji Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada, Republičke direkcije za vode i korporacije ,,Koka-kola", na Zemunskom keju sutra će se održati Centralna proslava Dana Dunava. Manifestaciju, koja se već šestu godinu zaredom odvija u sklopu saradnje podunavskih zemalja, obeležiće slogan ,,Ja volim Dunav". Cilj organizatora je da se podigne svest o neophodnosti očuvanja reke u čijem slivu živi više od osamdeset milona ljudi.

Proslava će trajati od 10 do 15 časova, a počeće praktičnom akcijom – čišćenjem priobalja i Velikog ratnog ostrva, što će izvesti JKP ,,Zelenilo – Beograd". Biće organizovane dečje slikarske i vajarske radionice, tribina o zaštiti životne sredine Dunava, nastup Filharmonije mladih ,,Borislav Paščan", lutkarska predstava za decu, plovidba brodom za mališane koji učestvuju u programu, kao i plovidba za sve zainteresovane posetioce.

izvor

Biciklom uz Dunav /Danube by bike: subota, 27. jun: cilj Beograd!

Završna manifestacija Dunavske biciklističke ture / Biciklom uz Dunav održaće se u subotu 27. juna u Beogradu, uz učešće od preko 400 biciklista iz cele Evrope. Centralna proslava sa okupljanjem svih biciklista i zabavni program počinje od 18.30h, na novobeogradskoj strani ušća, na platou kod Asteriksa.

U bogatom zabavnom programu učestvuju pobednici Operacije Trijumf, Global Warming ethno techno orchestra, Kud Španac i dečiji hor Kolibri. Posetiocima će se predstaviti i evropski informativni štand, regionalne i lokalne nevladine organizacije. Ova manifestacija je otvorenog tipa i ulaz je besplatan.

Svi ljubitelji biciklizma moćiče da se priključe biciklistima ranije tokom dana od 11h na Slaviji.

Dunavska biciklistička tura spaja bicikliste iz čitave Evrope i daje im mogućnost da otkriju delove Evrope koji su možda manje poznati ljudima iz zapadnoevropskih zemalja. Dunavska biciklistička tura okuplja sve one koji vole biciklizam, brinu o životnoj sredini i žele da steknu nove prijatelje širom Evrope.

Organizator i pokrovitelj Dunavske biciklističke ture/Biciklom uz Dunav je Opšta uprava Evropske komisije za proširenje u saradnji sa Evropskim biciklističkim savezom, kao i uz podršku Turističke organizacije Srbije.

izvor

Janko 23.7.2002.

janavi

Unabebili

Bila u petak na Fish fest-u na Dunavskom keju.
Bas je bilo lepo, steta sto je bilo jako malo ljudi (mi bili od 20 do 22h otprilike)
:girl_sad:
Nadam se da je u subotu i nedelju bilo vise ljudi.
Steta sto nisu izvrteli neki spotic na Tv-u da ovo malo vise promoviisu.

Al dobro, tako se pocelo i sa karnevalom brodova, pa se razvilo u veliku manifestaciju ;)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

Вашар забаве за најмлађе Новобеограђане сутра и прекосутра код Театра на Сави

На платоу код Театра на Сави (на кеју у Блоку 45) сутра и прекосутра од 18 сати до 21 час одржаће се забавна манифестација за најмлађе под називом ,,Лето 2009".

Вашар забаве ,,Лето 2009" је замишљен као еколошка дечја летња фешта и на њему ће учествовати велики број излагача, али и забављача који су задужени за стварање доброг расположења. Осим ове врсте забаве, коју ће улепшати кловнови, мађионичари, позоришне представе, дводневни перформанс учиниће занимљивим интерактивне радионице уметника и специјални гости (познате личности). Предвиђено је да се 23. јула одржи  маскенбал и додели награда за најбољу маску.

На вашару ће бити постављен посебан штанд где посетиоци могу да поклоне књигу за акцију ,,Књига за друга" – библиотека за свратишта и све установе за децу без родитељског старања и специјалне школе.

Циљ манифестације је да деци и њиховим родитељима пружи нешто несвакидашње на платоу који свакодневно посећују, као и да два дана учествују у анимацији, забави и весељу. Организатор је Театар на Сави.

izvor http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1352371

AnaK

Divno :clap:

U jednoj od galerija u Knezu (progres ili SANU, nisam sigurna) je u toku izložba Milene Pavlović - Barili.
Janko 23.7.2002.

Finalina

nelly

Noćas na terasi KIC-a Podgorica
Masimo Savić
početak u 21 h ;D
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

cici

Quote from: AnaK on July 22, 2009, 12:07:18 PM
Divno :clap:

U jednoj od galerija u Knezu (progres ili SANU, nisam sigurna) je u toku izložba Milene Pavlović - Barili.
U galeriji SANU i traje do 25.8.