Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

jel

marty- iiii??? kakav je porub  :lol:

jaoj blagis vama, sad tek vidim sta sve propustam
moram hitno da nadoknadim  :)
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

disco2000

Quote from: jel on August 27, 2009, 01:25:11 AM
marty- iiii??? kakav je porub  :lol:

jaoj blagis vama, sad tek vidim sta sve propustam
moram hitno da nadoknadim  :)
Kakav?! Ma, profi :lol:

cici

Quote from: Finalina on August 26, 2009, 09:42:39 PM
ali ovo nam je nesto mozda interesantno za vikend:
Београдски карневал бродова 29. августа
http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1355783
Ovo je mnogo lepo, prošlog leta smo nekako propustili.Sutra svakako idemo na splav :clap:

AnaK

QuoteNajpoznatije srpske slike od sutra u Galeriji SANU

U Galeriji SANU večeras će biti otvorena izložba ,,Sto godina srpske umetnosti", u okviru koje će biti predstavljeno 130 najvrednijih ostvarenja više od 50 srpskih umetnika. Oni su svojim radovima obeležili jedan od najznačajnijih i stilski najraznovrsnijih perioda srpske umetnosti od 1850. do 1950. godine.
---
VREDNOST - Kroz dela Đure Jakšića, Paje Jovanovića, Uroša Predića, Nadežde Petrović, Save Šumanovića, Milana Konjovića, Petra Lubarde i drugih posetioci će proći kroz svojevrsnu istoriju srpskog slikarstva i upoznati njegove specifičnosti i vrednosti.

Izložba će za javnost biti otvorena od utorka, a posetioci će moći da je pogledaju do 18. oktobra. Ulaz u Galeriju SANU biće besplatan.

IZVOR
Janko 23.7.2002.

cici

Super, hvala.Ovo ćemo obavezno posetiti što pre.Uživala je na izložbi Milene Pavlović Barilli.Celu postavku smo obišli dva puta plus smo se vraćali na neka dela više puta.Opčinjena je bila.

Pepi

I mi ćemo verovatno ići, mm tata ima želju...
Taman možete da svratite na kafu  ;)

AnaK

Ja još razmišljam o Batajnici. Verovatno zvučim paranoično, ali posle rušenja ona dva aviona (prošle jeseni i letos), počela sam da se plašim.  :-[
Janko 23.7.2002.

Deda

Moja dca obozavaju avione i padobrance, imamo lokalni aerodrom, padobrance i stalno idemo
http://www.skyblue.co.rs/about/
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

pepi, ne smem vise nista da obecavam  :-[, ne znam da li cemo imati neki "program" posle dogadjanja.

AnaK, mene mm ubedio da ce sve biti OK.

A ne znam ni sta da obucem, moracu i nokte opet da namazem.  :lol: qq

Margarita

MM kaze da sutra ocekuju veliku guzvu i da preproruju dolazak gradskim saobracajem.
Mi odosmo danas da gledamo generalnu probu. :)

AnaK

Mi propuštamo, definitivno :) Lepo se provedite, čekamo utiske  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

janavi

V će verovatno ići, pošto joj je otac subotnje viđanje premestio za nedelju :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Mi ćemo možda ići ali bez dece.Prošli put nas je Andrija urnisao, nije ga zanimalo a nije ni dozvolio da nama bude lepo.Svo vreme smo njega opominjali.Sofija popodne ide u bioskop sa drugarima iz odeljenja, biće joj previše.