Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

pavle je video one slike na blic sajtu, nije mi poveraovao da su prava tela, ali u svakom slucaju kaze da mu je grozno

Finalina

deca stvarno imaju svoj kod u glavi za realnost prikazanu na raaazne nacine ... jednostavno mislim da to sto su mali nije prepreka za odlazak na ovu izlozbu, a kao paralelu rezonovanju sta je prikladno za decu ( ili nije za decu) meni ovo skoro pa da treba da spada u istu kategoriju voditi (ili ne) decu na sahrane/groblja i sl ... ako se razumemo u pogledu toga sta mi msilimo da je za njih ( ili za nas :think: pitam se ja ) zapravo u redu ... takodje, da uopste i mislim da treba da ih vodim na ovu izlozbu prvo bih ja otisla da vidim, ali po svemu sudeci necu (niti sam imala zelji niti sam nesto sa decom razmatrala tu pricu ) tako da ce ovo da nas zaobidje... ako se budu interesovali za ove stvari bice i prilike i nacina ... imamo li mi bese temu za ovu izlozbu  :ces:  ... rasplinuh se  :lol:  pa da priupitam da li vas deca gledaju one krimi istraziteljske serije ili one bolnicke gde se sve vrti oko tih neprezivelih ili umalo prezivelih ljudi ...

Margarita

ne gledaju, niti pokazuju interesovanje
kad naleti najava za nesto 'napeto' obavezno zmure

Finalina

cula sam da neka deca to regularno gledaju, a meni je to ipak malo mnogo za njih ( ne samo kao slika, nego kao sadrzaj za razmisljanje pre i posle tih epizoda .... isto mislim i za pucačke i za razbijačke igrice )

limun

u istraziteljskim serijama ima dosta ubistava, agresije direktne ili prekrivene, u bolnickim se pominju raznorazne poznate i nepoznate bolesti, u oba slucaja dosta maltretiranja, raznoraznog mucenja i sl..... te mi ovo bas i nije na istu temu....

martina

moji oduvijek gledaju te istrazivacke serije... ne znam ni kad su poceli, ali dosta mali

uglavnom reprize koje se emituju vikendom.... posto su uvecer u krevetu u vrijeme kad se prikazuju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Vila

Sestra mi nabavila karte za Ninu sutra, vodim Kseniju :love32:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

jel

razmisljam se da vodim zoju na balet uspavana lepotica u Areni  :think:

a za Razotkivena tela izlozbu -cula sam da je besplatno za decu manju od 6god  :lol:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

Quote from: jel on October 25, 2012, 08:43:08 AM
razmisljam se da vodim zoju na balet uspavana lepotica u Areni  :think:

a za Razotkivena tela izlozbu -cula sam da je besplatno za decu manju od 6god  :lol:
idemo :sreca: sledece nedelje
nas dve

Saska

divno, jel, Mina i ja smo gledale  u Narodnom, naš balet
verujem da je ruski sjajan :ok:

AnaK

Videh kod Vrane na FB, pa se setih da ste prošle godine nešto planirale sa ćerkama  :girl_in_love:

Narodno pozoriste Beograd Petar Pan
Janko 23.7.2002.

jel

bas mi se ide  :love32:

na ruskom baletu  u areni  zoji bilo super,
a meni malo daleko, ipak nije arena za takav vid predstave

anelore

Finalina

petar pan nam je u planu, mislim da ce nam se svideti tj meni deluje carobno (premijera za decu je 18.11 u 18h )

emge