Main Menu

Survivor! veceras pocinje!

Started by vrana, March 12, 2012, 01:48:46 PM

Previous topic - Next topic

veki

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vrana

gleda li neko jos uvek ovo ili samo ja?  :)

imam neka nova zapazanja, pa sam mislila da prokomentarisemo  ;)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Dawn

gasha

i ja , uredno  :)
svi su mi  :crazy: redom
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

vrana

ondak, da pocnem sa komentarima  ;D

dosta sam promenila misljenje o vecini takmicara.
ava mi je postala genijalna, obozavam da je gledam, bez nje bi mi bilo dosadno.
macicka kolko me je nervirala ranije, sad moram da priznam da se slazem sa njom u vecini njenih "analiza"
grom mi ide na zivce, a ranije mi je bio jako simpatican.
neven mi je isto sve simpaticniji i moram da priznam da me iznenadjuje koliko je dobar u gotovo svim igrama.

marko mi je i dalje skroz ok i volela bih da se on nadje u finalu, mada pretpostavljam da se to nece desiti.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

gasha

Quote from: vrana on April 18, 2012, 11:40:08 PM
ondak, da pocnem sa komentarima  ;D

dosta sam promenila misljenje o vecini takmicara.
ava mi je postala genijalna, obozavam da je gledam, bez nje bi mi bilo dosadno.
macicka kolko me je nervirala ranije, sad moram da priznam da se slazem sa njom u vecini njenih "analiza"
grom mi ide na zivce, a ranije mi je bio jako simpatican.
neven mi je isto sve simpaticniji i moram da priznam da me iznenadjuje koliko je dobar u gotovo svim igrama.

marko mi je i dalje skroz ok i volela bih da se on nadje u finalu, mada pretpostavljam da se to nece desiti
.

u boldovanom se potpuno slazem,
uzasno me nervira i ima uzasne komentare Zare , Martina i Vlada su mi sve simpaticniji,
ali su mi igre nekako nezanimljive, mrzim one borbe gde se biju, kao ona sinoc
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

vrana

meni je ubedljivo najodvratnija igra svih sezona bila ono cerupanje svinje zubima
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jao to jeste bilo odvratno... valjda su se uverili da nema vegetarijanaca među takmičarima kad su smisilili takvu igru.  :crazy:

bubi

a meni je Ava olicenje gluposti,ona toliko glupavu facu ima da kad progovori okrene mi se zeludac.
njene mimike dok govori a ubedjena je da prosipa bisere mudrosti dok govori.

vrana

pa to mi i jeste presmesno. npr pre neki dan, kad je kao poglavica morala da donese odluku pa kad onako rastrzana prica sama sa sobom i konstatuje alea iacta est, kocka je bacena :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

bubi

ja jos nikako da smislim koji mi je lik najsimpaticniji.
posto ne gledam redovno.
ali Martina mi deluje ok,jos ona zezancija sa Vladom i romanticnom setnjom i konstatacijom kako "smrde u Kostariki" i Avina faca kad odlaze  :lol:
Marko i Neven su mi ok,cak i onaj Milan koji mi je u pocetku bio bljak sad mi se cini da nije los.
elem Kajganic i Sebastijan me isto nerviraju,i to samo zato sto su preozbiljno shvatili takmicenje.

Lani

Pa oni su ga grdni shvatili kako treba  :lol: ove ženetine se ponašaju kao da su na Farmi a ne na Kostariki.  :rofl: :crazy:

vrana

jes vala bas. i svidja mi se kada sebastian lepo, otvoreno kaze: izbacio sam radovana takticki, jer sam procenio da mi je najveca konkurencija u plemenu
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.