koliko ste kg nabacile u trudnoci,drugarice?:)

Started by monochrome, March 21, 2012, 09:36:45 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

ne znam da'l sam potrefila mesto,ali eto...bas me zanima
ja 26 :crazy: i jos me sasma nisu napustili :rofl:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ja 12, i izašla iz porodilišta sa +1 u odnosu na predtrudničku  :diva:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

Saska

Sve što sam nabacila bilo je u prvoj, mnooogo, drugi i treći put sam bila opreznija, al i dalje vučem višak +10 od prve.

limun

u prvoj sam dobila 9 kg, a vratila se iz porodilista sa -12. Savrseno sam izgledala, jedno pola godine. Butine i zadnjica su bili taman, grudi ohoho....  :girl_in_love: A onda "jedi moras da dojis bebu" +5, pa udrugoj trudnoci obrnuto sto se tice kilaze.... mada i sama trudnoca, kao i deca nebo i zemlja. Par kilograma viska koji su se tada dooobro zalepili, nema sansi da skinem  :girl_sigh:

Tchi

ja verujem da cu biti rekorder ovde +31 u prvoj +19 u drugoj, sad sam na +3 u odnosu na predtrudnicku

cici

Prva 8,8 druga 10,5.Nije imalo sta da mi ostane posle, jedino se posle drugog porodjaja stomak jako sporo povukao.

TINK

maxic

Quote from: Tchi on March 21, 2012, 10:02:01 PM
ja verujem da cu biti rekorder ovde +31 u prvoj +19 u drugoj, sad sam na +3 u odnosu na predtrudnicku
Neces, ja ti na crtu stajem, tu sam negdje.... Nikad nisam dosla nazad, malo gore malo dolje i tako nekoliko puta.
Istina poslje porodjaja sam izgledala bolje nego sad, ali sam munjevitom brzinom, otkrivanjem foruma i lezecim dojenjem vratila kgme. Sa djecacima se ni ne sjecam, znam da sam jedmo izasla iz porodilista sa istom kilazom s kojom sam i usla.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

disco2000

Lani

Ja kao Marty nisam sigurna za tačan broj, tu se negde vrti oko 15 za obe trudnoće.
Mogla bih sad da tražim po forumu, pisala sam sigurno na onoj trudničkoj temi al mrzi me. :lol:

vrana

prvi put 14 kg, drugi put 11 kg

nije mnogo, ali oba puta sve ostalo u stomaku...mnogo bolje izgledam u ulozi trudnice, nego kao obicna zena  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Samo se nisam merila poslednje nedelje, zato ne znam tacno :lol: ali svakako ne vise od 15kg :)
Kuci sam se vracala sa 5, 6kg u plusu :)

vojka

u prvoj 12 kg, a u ovoj drugoj za sada 6 kg, koliko ce bit do kraja :nokti2: ne znam :nokti2: :nokti2: :nokti2:
ubi me apetit i zelja za slatkim :wall: ( a inace kad sam u normalnom stanju uopste nE volEm slatkise)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012