Main Menu

Koliko pratite trendove?

Started by TINK, March 29, 2012, 03:35:24 PM

Previous topic - Next topic

rafa

Ivy, nemoj da ti ovaj post bude usamljen, mnogo nedostajes  :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

stacka

Quote from: rafa on March 31, 2012, 12:06:30 PM
Ivy, nemoj da ti ovaj post bude usamljen, mnogo nedostajes  :bighug:

Ovako :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

TINK

Ivy smizlo jedna  :love32:, znala sam da cu te namamiti  :girl_haha: :love32:

Kad spomenu texas jakne, UGG cizme, ja iz toga ne bih izlazila, u kombinaciji sa iscepanim farmerkama  :lol:. Malo gledam da se upristojim kad idem na posao, malo mi bzv iscepan jeans i te patofnice  :lol:. E da, esarpe i marame su obavezne, toga imam na tone. Baletankice su mi N°1 toga mi uvek treba u svim mogucim bojama, nekako mi one uvek idu uz sve, kad ne znam sta cu  :lol:. Slabo nosim stikle, osecam se cudno u njima, jesam visoka pa mozda zato, bzv mi je kad toliko strcim od okoline. Mada i nije to neka extremna visina 177cm, ali sa stiklama mi je bas previse.

Odokativnom metodom mogu da kazem da imam malo kaubojski stil, ne nosim kaubojke  :lol:. Ali nekako se oblacim, ne znam kako bih rekla, mozda neubicajeno  :lol:

TINK

Quote from: dmi on March 31, 2012, 06:34:26 AM
dedo ovi modeli nisu demode, ja imam dva para novih od proslog leta
i ima ih u stradivariusu

reci joj, reci  >:( ..... cuj nje, prosla moda, za srce me je ujela  :'(  :girl_haha:

cici

Kakav kaubojski stil :o sta pricas, za moje pojmove bas se lepo oblacis.

Ivy :kiss1:

AnaK

Ivy, od tebe smo duži traktat očekivali  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

martina

tekasas jakne nikad nisam ni nisila ni voljela. krute su mi i hladne
ne volim ni sakoe, samo majice i dzempere

classic uggs - meni je to neudobno... ravne su mi previse. imaju modele koji su mi ok, ali ove sa ravnim djonom - ne. moja kcerka ih nosi, i ja ih obujem samo kad idem na terasu da pusim, jer sjedim, a tople su
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

TINK

Quote from: cici on March 31, 2012, 01:23:49 PM
Kakav kaubojski stil :o sta pricas, za moje pojmove bas se lepo oblacis.

Ivy :kiss1:

To mislis kad idem na posao  :girl_haha:, tad ti se garant svidim  :girl_haha:

Da me vidis u tvojim omiljenim uggsicama  :lol: odmah bi me se odrekla  :lol:

MM me nekad kad podjemo negde pita na vratima, hoces stvarno takva da izadjes napolje  :o., valjda ga blam  :lol:. Npr. obujem strikane crno-bele uggsice, onako ko zebra  :lol:, uz to crne helanke, gore vec neku ubitacnu kombinaciju  :lol:, nekad bas imam zelju tako da se obucem da nakacim sve na sebe. Mislim stoji meni to ok, znam da nosim, ali stvarno znam nekad previse da se opustim  :girl_haha:

vojka

ja bas volim kanadjanke i teksas jakne :love32:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

Quote from: vojka on March 31, 2012, 01:40:11 PM
ja bas volim kanadjanke i teksas jakne :love32:

volim stil, al ne i vezanje
sve su mi cipele na navlacenje osim debelih uggs koje nozim zimi kd idem napolje na vise sati
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Quote from: TINK on March 31, 2012, 01:37:52 PM

To mislis kad idem na posao  :girl_haha:, tad ti se garant svidim  :girl_haha:

Da me vidis u tvojim omiljenim uggsicama  :lol: odmah bi me se odrekla  :lol:

MM me nekad kad podjemo negde pita na vratima, hoces stvarno takva da izadjes napolje  :o., valjda ga blam  :lol:. Npr. obujem strikane crno-bele uggsice, onako ko zebra  :lol:, uz to crne helanke, gore vec neku ubitacnu kombinaciju  :lol:, nekad bas imam zelju tako da se obucem da nakacim sve na sebe. Mislim stoji meni to ok, znam da nosim, ali stvarno znam nekad previse da se opustim  :girl_haha:
Volim ja i nege druge koje nose te ruzne cizmice :lol:

Lani

Isto volim teksas jakne, imam jednu baš slatku sa 3/4 rukavima, baš bih mogla da je aktiviram.  :think:
Prethodna dva proleća nisam mogla da je zakopčam  :crazy: prvo zbog trudnoće a onda zbog kg preostalih od trudnoće. 

A Uggsice mi se dopadaju na drugima ali nešto ne mogu da zamislim sebe u njima.

monochrome

ja ne volim ugsice,ali cenim da su udobne...no,ne mogu ja to :rofl:
texas jakna...hmmm...nosila i nosila,a sad nesto i ne pomislim na iste...

Ivy

tuJ sam ja:) virim povremeno:) od sada se kuckamo malo cesce;)
ova Tinkusa me namamila na kvarno  :rofl:  :love32:

za sve moje forumasice :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: