Main Menu

Koliko pratite trendove?

Started by TINK, March 29, 2012, 03:35:24 PM

Previous topic - Next topic

TINK

Quote from: monochrome on March 29, 2012, 07:15:48 PM
  ma jako su udobne,ali za sport,jel :rofl:

Pa valja terati modu i kad se sportom bavis, neces valjda biti demode  :lol:

monochrome

Quote from: TINK on March 29, 2012, 09:32:03 PM
Pa valja terati modu i kad se sportom bavis, neces valjda biti demode  :lol:

ups :-[ :lol:

TINK

Quote from: cici on March 29, 2012, 08:02:40 PM
Majice i nekakosve  ali su pantalone su sve manje i manje.

ovde svako svoju muku tera  :lol:

i ja imam prituzbu, smanjili su brojeve! Nekadasnje 36 sad je 38-40   :sissyfight:, a XS je M  :sissyfight:..... bRezobrazluk  :crycry:

vojka

Quote from: TINK on March 29, 2012, 09:34:04 PM

i ja imam prituzbu, smanjili su brojeve! Nekadasnje 36 sad je 38-40   :sissyfight:, a XS je M  :sissyfight:..... bRezobrazluk  :crycry:
tako je, cist bezobrazluk >:(
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Pa ja ti kazem, kad krenem da probam od broja koji sam nosila dok ne stignem sta mi je dobro muka mi bude :lol:

Nanny Ogg

Quote from: anelore on March 29, 2012, 09:04:29 PM
Ja pratim trendove onoliko koliko se uklope u ono sto se meni dopada i sto mi stoji.  Najpre cu ipak kupiti neki detalj u modernoj boji, ili cipele, ili tasnu, a ostalo furati po starom.

I ja ovako.

Za mene su "pretenciozne cipele" oksimoron  :D Obozavam neobicnu i upadljivu obucu, obozavam  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

gasha

nekad kada mi se trend svidi pratim, npr, volim cvet na reveru, kosulji ... i to veliki  :girl_haha:
svidjaju mi se ti sakoi sa tri cetvrt rukavima i u jakim bojama,
ali helanke , ne nosim, kaubojske cizme takodje, platforme, zuto, ...
neke stvari prosto nisu moj stil

a ove salvare sa lastisom, imam par komada, od kineza, nosim leti po kuci, lake i udobne
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

e platforme jesu pretenciozne, bas kao sto su i spicaste cipele ili salonke, ali mi se svejedno sve one dopadaju :D .... i sve zavisi kakav ko stil ima pa da li mu te cipele pristaju ili se uklapaju ...

.... i ja bih razdvojila stil i trend, ako se razumemo

Ira

I meni se svidjaju one Dedine tole i imam jedne koje cesto nosim i obozavam,posebno ljeti jako udobne  :good:

Ove patike sam juce probala iz ciste radoznalosti ,nista mi se nesvidjaju ni kako izgledaju ni kako stoje na mojoj nnozi(kao patike za plivanje )

Nisam neki pratilac mode,nosim i kupujem ono u cemu se lijepo osjecam,sto mislim da mi lijepo stoji,nevolim jake i fluoroscentne boje. Sad vidim da se pojavljuju  jeans  sa visokim strukom i bas im se radujem, nevolim pantolone sa uskim nogavicama niti imam ijedne prosto me guse, a sad skoro da nemozes da nadjes da nisu slim leg . Sve im je for slim,a kad pogledas kakav se narod krece po ulicama ima svega samo rijetko ko je slim u tolikoj mjeri  :lol:

jesu :burko: a ja sve mislim "pa bas sam se ugojila"  :lol:

Ja definitivno imam problem naci pantolone da mi je duzina ok,sve  sto se meni svidi mi je kratko  :crycry:
Obozavam dugacke suknje,haljine  :girl_in_love:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Ivy

ja sam uvjek kupovala samo ono sto mi se svidja,bez obzira na to da li je moderno... imam neki svoj stil...i tacno znam sta mi stoji a sta ne...ne pratim modu po svaku cijenu ali desavalo se da se poklopi to sto sto je moderno sa tim sto ja inace volim da nosim...volim pastelne boje, te "kremaste" nijanase...bez mi je omiljena...nekad je to bila bijela...ali sada mi je bez mnogo bolja za kombinovanje.....
ove godine ima puno tirkiznih stvarcica, to me raduje jer je boja koja mi dobro stoji...i generalno plavusama dobro stoji:)
volim i "kraljevsko" plavu...i toga ima ove godine...
platforme obozavam i nije mi problem da hodam u njima...
i  baletanke takodje volim da nosim:) prakticne su i slatke:)
haljine cine 80% moje garderobe, samo bih to nosila:)
volim suknje sa dubokim strukom, takve samo i imam, one klasicne ne nosim...ne stoje mi...i ne dopadaju mi se...
ono sto volim a nisam mogla da nadjem ranije (tj. nije bio veliki izbor) su bluzice...sada ih bogu hvala ima u skoro svakoj radnji...
oduvjek su mi se dopadale majcice sa "mis" rukavima...
dopadaju mi se blejzeri koji su hit jos od prosle godine....volim tu kombinaciju : dzins, sira bluzica i blejzer preko...za vece mogu stikle uz to a za dan baletanke...milina:) ili blejzer preko neke leprsave haljinice...
obozavam plisane trenerke, tako su meke i udobne...:)

ima i stvari koje nikad ne bih nosila ... napr. ove zima su hit bile kanadjanke... "dzambaste"  su i lice na musku obucu....gledala sam djevojke kojima to stoji ali u tome sebe ne vidim...nisam to ja;)
spic mi se ne dopada, vidim da se "vraca na velika vrata" ali ja to prosto ne ljubim nikako...
ni one bodljice i nitnice na cipelama ne volEm...
ne volim ni teksas jakne...i one se opet nose...

dugo sam se "branila" od ugg obuce...dok nisam zbog uganutog zgloba prosle godine bila primorana da ih kupim...pa kupih jos jedne... i jos jedne....ja nista ruznije ali ni udobnije nisam nosila;) mada sada je sve manje "klasicnih" ugg kao sto su bile na pocetku kad su se pojavile...sada ima "ljepsih" modela koje ne lice na patofne :) elem...one su nuzno zlo, nisu zenstvene ni malo...ali "za neobaveznu setnju/parkic/trckaranje po gradu" su zakon:)

p.s. napisah roman:)

Summer

Ivy, gde si  :bighug: Nema me te sto godina  :kiss1:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

dmi

pratim modu ovu sto sam ja zacrtala u svojoj glavi :rofl:
volim platforme
xe, zagrcnula sam se od smejanja :rofl:

dedo ovi modeli nisu demode, ja imam dva para novih od proslog leta
i ima ih u stradivariusu
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Deda

Quote from: Summer on March 31, 2012, 06:21:33 AM
Ivy, gde si  :bighug: Nema me te sto godina  :kiss1:
Ali zna se koju temu nece da preskoci :zlocka:  :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Dada

Ivy, draga :love32: :bighug:

Modu ne pratim, kupujem ono sto mi se stoji i sto mi se svidja ali toliko sam neinventivna da je to strasno, cini mi se da sam uvijek obucena isto :lol: Stil nisam mijenjala nedje od srednje skole i sad kad vec treba da se uzenim ja ne znam kako :lol: Mozda unajmim stilistu, to je uvijek in ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.