Main Menu

Koliko pratite trendove?

Started by TINK, March 29, 2012, 03:35:24 PM

Previous topic - Next topic

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Ivy

Finalina

nikad ne reci nikad, ali uggs stvarno ne bih mogla, zelela, volela itd :lol:

.... dajte ljudi dizite modne i kozmeticke teme , ivy :kiss1: nam je stigla !

Lani

Quote from: Ivy on April 01, 2012, 01:04:19 AM
tuJ sam ja:) virim povremeno:) od sada se kuckamo malo cesce;)
ova Tinkusa me namamila na kvarno  :rofl:  :love32:

za sve moje forumasice :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

:clap: :kiss1:

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

linga

Pa ne mogu baš da kažem da ih pratim, osim ako sam prinuđena  :rofl: ubacim ponešto, ali dobro poznajem svoje telo i sta mi dobro stoji, znam  mu mane i kako to da prikrijem, tako da se držim toga. Što se tiče boja, tu volim da eksperimentišem, često mi se menjaju boje koje volim, otkrijem neke koje su te godine moderne da mi dobro pristaju, ali iskreno, nemam ni finansija, ni vremena, a i kilaza mi je zbog trudnoća baš baš oscilirala da bih i kada bih htela ispratila neki trend u većoj meri.
U suštini, meni je najbitnije da se dovedem u fit stanje, onda furam ono što mi dobro stoji i budem zadovoljna ( i ja i okolina  :lol: ), bez obzira da li je  to u trendu.
Pisala sam već nikad nisam imala cipele na platformu, nesto ne vidim sebe u njima, retko preko dana nosim stikle, ugg isto ne bih nosila, jer ne gazim ravno pa bi sigurno ruzno izgledalo, plitke farmerke ni u ludilu, imam veliku pozadinu i grozan mi je onaj osećaj da kad se mrdnes pola pozadine ti viri i sl.
Ne nosim ni nesto kratko poslednjih godina, čak i kad mi je linija dobra, nešto se matoro osećam za te varijante  :rofl:

TINK

kad spominjene te plitke- duboke farmerke. Ja radje nosim plitke, lepo imam mesta gde da mi isplivaju slaufcici  :crycry: :lol:

Finalina

a ovo?  :lol:  .... hit u japanu  :girl_haha:

cici

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Prave li pantalone na taj fazon pitam se.  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.