Main Menu

Koliko pratite trendove?

Started by TINK, March 29, 2012, 03:35:24 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Udobne su ali meni se ne sviđaju te tračice kako preseku ris, ne izgleda mi lepo jednostavno.

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Potpis za AnuK, ja sam imala plave, slatko sam ih iznosila a sto su udobne, milina :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Quote from: Lani on April 26, 2012, 09:37:09 AM
Udobne su ali meni se ne sviđaju te tračice kako preseku ris, ne izgleda mi lepo jednostavno.
Ovako.

martina

moj luka odlucio da prati trendove. kaze nece vise da nosi trenerke i siroke majice

jucer smo isli i nakupovala sam mu garderobe razne. nismo nasli narandzaste pantalone  :rofl:

onda smo dosli kucu i imali modnu reviju nas cetvoro :love32:
tiana mu je objasnjavala kako se sta nosi i sta s cim ide... i sta kako treba da stoji
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Jao, pa on se zaljubio  :love32: Jedva čekam nove fotke  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: AnaK on April 26, 2012, 02:45:53 PM
Jao, pa on se zaljubio  :love32: Jedva čekam nove fotke  :girl_haha: :girl_in_love:
kaze nije, nego su mu djevojcice u razredu rekle da treba malo ljepse da se oblaci  :wall: :rofl:

elem, sve mu je veliko, sad je bas izmedju garderobe za odrasle i djecu

u h&m sam mu uzela farmerke, koje su mu malkice siroke, a knap po duzini. ali djecije su, 14+, pa sam dvoje platila 45 dolara, nije pljacka
a probao je tonu farmerki i sve su mu presiroke

u american eagle imaju broj 26, ali to mu je prekratko. u 28 pliva.  :crycry:

elem, trazimo narandzaste pantalone. nasli bili u zari, ali najmanji broj 29.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

dmi

Quote from: martina on April 26, 2012, 02:52:40 PM
kaze nije, nego su mu djevojcice u razredu rekle da treba malo ljepse da se oblaci  :wall: :rofl:

elem, sve mu je veliko, sad je bas izmedju garderobe za odrasle i djecu

u h&m sam mu uzela farmerke, koje su mu malkice siroke, a knap po duzini. ali djecije su, 14+, pa sam dvoje platila 45 dolara, nije pljacka
a probao je tonu farmerki i sve su mu presiroke

u american eagle imaju broj 26, ali to mu je prekratko. u 28 pliva.  :crycry:

elem, trazimo narandzaste pantalone. nasli bili u zari, ali najmanji broj 29.

probaj american outfitters, hollister mozda cak i abercrombie
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

NikkiL

Quote from: Deda on April 26, 2012, 09:28:25 AM
A je l'nisu totalno aut skechers baletanke  :nokti2: . I njih zelim godinama  :'(
OVAKAV MODEL, NE DIZAJN

joooj sto ja ove volim...a i ostale sve skechersice to su mi najudobnije cipele/patike na svetu... :love32:

CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

martina

Quote from: dmi on April 26, 2012, 09:12:34 PM
probaj american outfitters, hollister mozda cak i abercrombie

imam ih na umu ( kcerka mi je vec objasnila), al su mi preskupi za luku... on raste u visinu nenormalno brzo, u sirinu nikako

a u hollister i abercrombie luka i martin nece ni da udju. kazu mracno im i buka. posalju mene da donesem kuci, a oni probaju, pa da vracam. e pa nesto mi se ne da

hollister ima dobre cijene majica, doduse
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

o, dmi - ti si mislila za pantalone samo - da, da, moracu da pogledam... to bih jos i platila jer je fazon
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: