sedela sam za mašinom, šila sam...

Started by jel, March 30, 2012, 04:13:18 PM

Previous topic - Next topic

jel

...mislim nisam ja šila, već tražim šnajderku  :)

mislila sam kad već ne uspevam da se uvučem u ono što mi se sviđa u prodavnici
da nešto sašijem po meri

i tako -šijete li?

preporuke za šnajderke primam (na pp ili ovde u spoiler)
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

Nosila sam siveno pre pa godina i sjajna je devojka bila ALI previse cesto se desavalo da dodjem na probu a da ona nije ni pocela, da zavrsava u zadnji momenat, da uzima preko reda gomilu pa onda ostalima ne stize i tako na kraju sam odustala bez obzira sto je umela da sasije sta vidi i sto je stvarno majstor.

jel

ja sam imala od pre 100god diiiivnu devojku, al je otisla da zasnuje porodicu ...

nešto letnje šareno a la desigual

tako da mi donja podsuknja malo dodje na kolena, možda da bude i koso sečena
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Unabebili

Sila sam davno, sad ponekad.
Krojacica mi je cista desetka, jedino sto je cesto bolesna, pa okasni , mada meni ni ne smeta, jer nikad ne zurim da nesto zgotovim.
Pri tome je bezprizorno jeftina, do te mere da joj skoro uvek dodam jos kinte samoinicijativno.

Jedino sto vise ne prima nove musterije, uvek je bukirana.
Volim je  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Pa ta tvoja ima opravdanje kad ne uradi, ovo je kod ove moje bio cist bezobrazluk.

Unabebili

Ja bi se na svaku drugu ljutila ( ljutim se ja i za manje stvari  :lol: ), ali za Bosiljku nemam srca.
Ona je za poslednjih 10 godina bila 23 puta u bolnici, tezak je asmaticar  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

janavi

ne šijem, ali mnogo mi je žao da nisam nikad naučila, baba i deda sa ćaletove strane su bili šnajderi
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

Ja sam prvi put prije par nedelja prostepala Anji zavjesicu sto ide oko duseka od kreveta, drugarica me naucila.  Kad mi  muzic napravi u prizemlju sobu samo za mene, kupujem i masinu.  I da pletem cu da naucim. Super su mi svi ti rucni radovi.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Finalina

Nemam snajderku odavno, ali znam za neke prebukirane pa i ne pokusavam da o sebi razmisljam u tom pravcu jer zamara me cekanje i odlaganje (osim sto poslednjih godina i nemam te ideje i potrebe).... ranije sam sila u jednom salonu neke haljne, suknje, mantile, odela, sve ono sto sam tesko nalazila (jer sam bila premrsava :lol: ) , ali taj salon vise ne radi ( otisla devojka u instranstvo, a savrseno je radila) ..... i da :)  umem da sijem i da radim krojeve, a to sam uz mamu naucila i kao mladjanka sila sam neke stvari...

Inace, od skoro imam zelju da sasijem neke zenske decije stvarcice , haljinice najpre i bas vrebam i ja da nadjem nekog od tog zanata  ... eh da se pojavi neko ovde .... :girl_sigh:

mozda koristan info za ovu temu : preporuka za neki salon u city pasazu za snajderku koja savrseno prepravlja i muska i zenksa odela ( nisam ja isla, ali taj ko jeste kao da sam ja :) ) .... kaze da skracuje rukave iz ramena i da se ne primeti prepravka...

Pepi

Ja šijem ponešto sama sebi, mm-u, bratovoj deci i sad sam dasi sašila jednu trenerku...ali ja nemam endlericu, pa to sa naličja ne igleda baš savršeno, ali s obzirom da uglavnom koristim trikotažu i pamuk, to i nije tako strašno. Za lepe stvari sam imala šnajderku u Mirijevu, koja super šije, radila je u Beku i Kluzu. Sad ovde imam opet super šnajderku, dve kuće od mene, ona je radila kostime za pozorište, modelar je po struci, i ono što ona sašije i na vešalici izgleda odlično. Jedino što mi nije baš priuštiva u svakom trenutku  :girl_cray:

Finalina

a ja se i dalje negde potajno nadam da ce pepi da prelomi i svoj hobi malo unovci .... sa ovdasnjim drugaricama :)

Pepi

Da budem iskrena, ne usuđujem se, jer nisam baš toliko vešta, a i zbog pomenute endlerice.

Finalina

ako prelomis javi :) , imam ovde jedan mali zenski model samo za tebe ;)

gasha

sila sam deci, dok su bili manji, i sebi ranije nesto
odavno nisam, nemam vise masinu, planiram da kupim i da pocnem neki pacvorak, samo ne znam gde cu je smestiti
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Pepi

Meni tata kupio neku u koferčetu  :) preko Neckermana...mada imam i one sa kabinetom u ZR...još samo da neko šije  :rofl: