Main Menu

Koje posuđe koristite?

Started by janavi, April 15, 2012, 07:59:21 PM

Previous topic - Next topic

Ira

Super je ovo posudje, ali treba da se bude pazljiv sa njim ko ima keramciku plocu .Ja sam  prosle godine razbila istu sa serpom  :-[
Definitivno je hrana  ukusnija kad se sprema u ovom posudju.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Urbana

Quote from: martina on April 16, 2012, 05:47:19 AM
neke stainless steel lagostina serpe, sto imaju bakar u sredini, plus par tucanih serpa i tava
odustali smo od teflona, mislim da imam samo jednu tavu u collingwoodu

imamo keramickii slow cooker

Sve uredjaje, posudje i serpe imam, a ovo nemam....pa me interesuje primena i iskustvo.....cini mi se da Nikki rece da moze i da se isprogramira.....sta pravis u njemu?
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Glitter

Mislim da prica o ovome
Ja ga imam, posuda je keramicka poklopax stakleni, radi na tri nivoa low medium high
Ja sam skroz odusevljena, gulas uz ovoga nikad bolji

Urbana

Da na to mislim....problem mi je jedino sto ja volim da mi je sve izlozeno, a nemam vise mesta u kuhinji, a nemam gde ni da odlozim....nego kazes gulas....ajde ako ti nije problem objasni mi kako ga pravis .... jel stavis sve ili dodajes...ili kako vec?

Glitter

Samo pecurke dodam u poslednjih sat vremena, sve ostalo odmah.

monochrome

otkrih i kuhn rikon...strava je posudje ;)

Urbana

Quote from: Glitter on March 09, 2014, 02:44:45 PM
Samo pecurke dodam u poslednjih sat vremena, sve ostalo odmah.

Kazes poslednjih sat vremena .... a koliko traje priprema jela....nasla sam neke recepte i kao u fazonu pola sata pripremas jelo i onda 5 sati se kuva.....videla sam da nije bas veliki potrosac, ali 5 sati je 5 sati...ne sumnjam da ukus poseban, ali ipak takve stvari radim retko a i kad radim radim u zemljanim posudama.....gulas pak pravim uvek u kombinaciji sa govedjom supom.

Verovatno je super stvar ..... u fazonu ceka me skuvan rucak kod kuce.

Glitter

Quote from: Urbana on March 09, 2014, 04:43:50 PM
Kazes poslednjih sat vremena .... a koliko traje priprema jela....nasla sam neke recepte i kao u fazonu pola sata pripremas jelo i onda 5 sati se kuva.....videla sam da nije bas veliki potrosac, ali 5 sati je 5 sati...ne sumnjam da ukus poseban, ali ipak takve stvari radim retko a i kad radim radim u zemljanim posudama.....gulas pak pravim uvek u kombinaciji sa govedjom supom.

Verovatno je super stvar ..... u fazonu ceka me skuvan rucak kod kuce.
pa da to je poenta slow cookera :) stavim sve ujutru, zanimam se ceo dan kako sam vec planirala i popodne je gotov rucak. Ja ga ostavljam ukljucenog i kad nisam tu i preko noci mada nikad do sada duze od 8 sati

nelly

da vam cujem misljenje
posto mi je mm pre nekog vremebna izgoreo ekspres lonac  >:( u potrazi sam za novim
I danas me zovu iz delimana I nude mi ovaj set
http://www.delimano.me/setovi_posudja/tempo_presto_mega_set.html
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

meni deluje ok sa obzirom da jedan dobar ekspres lonac ne bi platila ispod 80 eurica.
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

super je komplet, nelly

meni se dopada njihov lonac

Pepi

Ja ne koristim ekspres lonac, ali imam delimano keramicko posudje i prezadovoljna sam.

nelly

mislim da cu ga naruciti skroz mi je ok cena a I
nemam nista od ovih dodataka  :kiss1:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

Decenijama koristim i volim da preporucim fissler posudje.

Imam nekoliko zepter manjih serpi i tiganj, ali njih nesto i ne koristim cesto, a ni kako treba, ali zato vacsy jednostavno obozavam.

Pored svega ovoga, omiljen mi je jedan emajlirani crveni lonac sa belim tufnama i u njemu bas bas volim da kuvam.

monochrome

nelly, meni to zvuci skroz ok ;)

fina, maj madre ima fissler :good:

Urbana

Quote from: nelly on March 10, 2014, 03:46:04 PM
da vam cujem misljenje
posto mi je mm pre nekog vremebna izgoreo ekspres lonac  >:( u potrazi sam za novim
I danas me zovu iz delimana I nude mi ovaj set
http://www.delimano.me/setovi_posudja/tempo_presto_mega_set.html

meni deluje ok sa obzirom da jedan dobar ekspres lonac ne bi platila ispod 80 eurica.

A sta to znaci da je izgoreo expres lonac?

Nego ovaj set zar nije malo prejaka cena....ja sam nedavno kupila tefalov expres lonac manji 4l za 40 evrica i super sam zadovoljna.

Nego zemljano posudje, pa ne koristite ga valjda svakodnevno...ja imam jela poput ( sarme, kupusa, hadzijskog cevapa i punjenih paprika ) koje spremam u zemljanim posudama vikendom, satima u rerni....inace mi nije posudje za svaki dan, osim malih u kojima ponekad utucem pasulj, pa zapecem.