Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Quote from: Deda on May 15, 2012, 05:54:31 PM
A sto pitas za bebe i fen ? Ima Neda jednu drug.iz vrtica  u cijoj se porodici ne koristi fen za kosu ni pod znakom razno, samo prirodno susenje kose. A ta zena je lekar, specijalista  :nokti2:. Samo zamisljam kakav Frankestajn bih bila :bezi:

ma zezala se ja malo,ali i sama sam fenirala stelku u ranoj dobi(znace rafa :rofl:),a sad se niko U nas ne fenira...

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: Xe on May 15, 2012, 05:53:44 PM
Jeste, to sto si bila alergicna na prvog muza ne znaci da ces biti alergicna i na drugog  :lol:

Sto se dojenja tice, sigurna sam da bi se snasla i u slucaju da ti dojenje ne uspe, kao i da u UK postoji neki sistem banke humanog mleka  :bighug:

u ovoj kuci vise nema ni N od normalnog  :lol: :lol: :lol: :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Quote from: Unabebili on May 15, 2012, 04:09:50 PM
Bog vas ludi ne ubio, kako ste dosli od mansardskih recepata na zatrudnjivanje, dojenje , a sve preko feniranja  :rofl1:

Potpis hahahha  :rofl1: sad kad vam uleti jel pa vas sve rastera.  :baba: :rofl:

Quote from: vojka on May 15, 2012, 05:35:11 PM
pa da, ali ona koliko sam shvatila nije mogla da doji zbog alergije koja se javila u toku trudnoce,
i zato kazem, ne mora da znaci da ce tako i sad da bidne  :bighug:

I ovde potpis.  :girl_in_love:

Elanor

Quote from: Deda on May 15, 2012, 05:54:31 PM
A sto pitas za bebe i fen ? Ima Neda jednu drug.iz vrtica  u cijoj se porodici ne koristi fen za kosu ni pod znakom razno, samo prirodno susenje kose. A ta zena je lekar, specijalista  :nokti2:. Samo zamisljam kakav Frankestajn bih bila :bezi:
ni kod mene u kuci se ne koristi fen. do skoro je bilo ni pod tackom razno, sad sam malo popustila, ali samo malo.

btw, milena je jedno vreme pila sojinu formulu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

A što ni pod tačkom razno?
Ja Uni ne sušim fenom jer se plaši i plače ali Ivi uvek sušimo, ima baš gustu kosu, samo je leti pustimo da joj se osuši prirodno.

Saska

Stvarno, što baš nikako ne?
Mi imamo fen, slabo ga upotrebljavamo, al mi nije nikad bio u kategoriji "ne, nikako".

Lani

Da, to ni pod tačkom razno zvuči kao da je droga neka božemeprosti.

Elanor

to ni pod tackom razno je preterivanje, naravno, ali izbegavam fen koliko god mogu. ni sebi ne susim kosu fenom, jedino je ponekad malo prosusim ako treba da izadjem iz kuce u roku od pola sata od pranja.
cinjenica je da ja to mogu, jer sta god da radila kosi, ona ce da padne pravo. milena ima kosu na mene.
osim toga, ja nemam problem da s mokrom kosom izadjem na zimu, na primer.

i jos nesto, ovde je bazen s skolom obavezan, a posle bazena se ne susi kosa.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Ja, koliki god napor da uložim, ne mogu da razumem izlazak na ulicu zimi s mokrom kosom.
Ne patim stvarno od zabluda tipa promaja ubija i sl. :lol: ali zaista mislim da to nije dobro.

maxic

Quote from: Lani on May 15, 2012, 07:17:13 PM
Ja, koliki god napor da uložim, ne mogu da razumem izlazak na ulicu zimi s mokrom kosom.
Ne patim stvarno od zabluda tipa promaja ubija i sl. :lol: ali zaista mislim da to nije dobro.

Oh ja sa tim nemam problem , na nevidjenom minusu ljudi paradiraju mokre kose. Kad sam imala kratku i ja sam tako, izadjem iz kuce, do posla mi se prosusi, onda samo provucem gel i prstima nakostrijesim.  Sad ne mogu jer ako je u finalu ne isfeniram izgledam neuredno.  I Anji sam pocela da feniram, iz istih razloga.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

martina

ja jedina u mojoj kuci koristim fen, al i to samo zbog frizure, ne sto moram da osusim

tiana ima dugu kosu do pola ledja i bas rijetko susi fenom. a svaki dan je na bazenu

to jesamo stvarnavike
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Ali kako se ne razbolite bre ljudi.  :lol:
Mada, mislim da smo mi sa ovih prostora generalno konzervativniji po tom pitanju, evo svako malo kad vidim sliku neke svetske cice npr. Anđeline, deca su im uvek polugola i bosa. :crazy: Čak i sasvim male bebe, oni u jaknama, deca bosa.
Možda ipak ja patim od onog promaja ubija sindroma kad bolje razmislim. :lol:

martina

Quote from: Lani on May 15, 2012, 07:25:33 PM
Ali kako se ne razbolite bre ljudi.  :lol:
Mada, mislim da smo mi sa ovih prostora generalno konzervativniji po tom pitanju, evo svako malo kad vidim sliku neke svetske cice npr. Anđeline, deca su im uvek polugola i bosa. :crazy: Čak i sasvim male bebe, oni u jaknama, deca bosa.
Možda ipak ja patim od onog promaja ubija sindroma kad bolje razmislim. :lol:
razbolis se od virusa

a virus te lakse napadne kad ti opadne imuni sistem, sto moze da ti se desi ako ti je stalno hladno, na primjer

ovdje je svugdje jako toplo u kucama, a nije bas da ides u setnju s mokrom kosom na -20, to sto dodjes do auta nece ti nista biti

kod nas je zimi grijanje sporadicno... gdje ima centralno jos i boze pomozi, a inace i nije nesto

al ljudi kod nas pretjeruju. u neumu na 30 stepeni u pet popodne, moja rodbina susi kosu fenom. i to se ubise od susenja, da im ni dlaka ne ostane mokre, jer ima jedan nije ossio kosu, ubio ga propuh u autu i sav se iskrivio od pareze
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost