Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Quote from: anelore on May 16, 2012, 07:59:01 AM
Pa moze - ko ima para za subaru taj je garant dosao do imovine na protivzakonit nacin ili je mamin i tatin sin kome je sve dato na tacni - dakle, osioni tajkun ili naslednik snob nesposobnjakovic. To je  bre duboko filozofsko-socioloska poruka. A da, ako je zena, sigurno nije dojila, nego je odmah dala flasicu.  :lol:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Vila

Quote from: martina on May 15, 2012, 03:34:50 PM
ama mono, samo naprijed. kad me stignes, onda cemo o meni raspravljat  :rofl:
ovako smo mm i ja govorili svima koji nas pitaju kad ćemo drugo (pre Dušana) - a obično su pitali drugovi bez dece ;D "Mi ćemo drugo čim neki ovde dobiju prvo" :D
Quote from: anelore on May 16, 2012, 07:59:01 AM
Pa moze - ko ima para za subaru taj je garant dosao do imovine na protivzakonit nacin ili je mamin i tatin sin kome je sve dato na tacni - dakle, osioni tajkun ili naslednik snob nesposobnjakovic. To je  bre duboko filozofsko-socioloska poruka. A da, ako je zena, sigurno nije dojila, nego je odmah dala flasicu.  :lol:
Vrh, vrh :rofl1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Quote from: Vila on May 16, 2012, 09:05:31 AM
ovako smo mm i ja govorili svima koji nas pitaju kad ćemo drugo (pre Dušana) - a obično su pitali drugovi bez dece ;D "Mi ćemo drugo čim neki ovde dobiju prvo"

E baš tako.  :lol:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

monochrome

Margarita

Quote from: AnaK on May 16, 2012, 07:39:55 AM
Ne, ne, sve si pomešala: Čizma glavu čuva, šubara je kvari :baba:

Mislim, meni je dovoljno da prespavam (i to ne napolju) sa nedovoljno osušenom kosom pa da me bole i sinusi, i vrat do lopatica, te o izlasku na hladnije od toga ni ne pomišljam.

potpis za drugi deo

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

monochrome

Finalina

jbt niste normalne, nismo normalne :rofl: ....sta uradismo od teme ...

ne susimo kosu fenom, ali imamo ga, da se zna  :girl_haha: ... zimi ih ne pustam mokre kose napolje, ali nama se dogadja da izadjemo pre nego sto se osusi ... inace, deca su mi poprilicno gola i bosa, oduvek bila  :lol:  ... ma sta znam, po osecaju, ne volim da ih trontam i da pazim do opterecenja to sta ce i koliko da obuku jer mislim da i oni sami umeju da pokazu kada im je vruce ( a njima je cesto vruce :lol: pa se skidaju sami ) .... ja se ne plasim promaje i prehladjivanja panicno, ali nije da ponekad ne pripazim ...

emge

Kosu sušimo fenom, ali su zato goli i bosi, čega se moja majka dosjeti svaki put kad se prehlade :lol:
Dok su zdravi, nikome ne smeta što su goli i bosi :rofl:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

a zidovi crveniiiii...mislim,ok,svaciji je ukus razlicit' ali crven jbt :hm:
da ne pricam o onom soku od srede...imam dva,sto pitas!?

Lani

Quote from: emge on May 16, 2012, 11:46:01 AM
Kosu sušimo fenom, ali su zato goli i bosi, čega se moja majka dosjeti svaki put kad se prehlade :lol:
Dok su zdravi, nikome ne smeta što su goli i bosi :rofl:

I moju su goli i bosi al ne na ulici jbg, samo kod kuće.  :lol:

Finalina

pa da li se secate price kada me mm pozvao telefonom (vodio je decu u obdaniste), da pita imam li ja na sebi imam pantalone i duge rukave (a ja imala, bilo neko prolece) .... tada me pitao " a zasto je onda on u bermudama i u majici kratkih rukava"  :lol:  .... mislim, dete, ne on  ( ja ih spremila, on ih vodio )

Unabebili

fina, ja se toga secam, i secam se da sam se smejala kao luda tad  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/