Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja volim potkošulje, mada kad kažem potkošulje ne mislim na vajf biterke nego na ovako neke stvari
http://www.hm.com/us/product/98584?article=98584-B
To nema veze sa zimgrožljivošću u principu, imam neki trip da nije higijenski da nosim košulje, majčice i sl. na golo telo.  :crazy: Osim naravno kad je napolju preko 30 stepeni, tad me ta ludost prođe.  :lol:

Xe

E, ja to nosim sad, ali kao modni detalj :D Jednu ili dve, odozgo dzemper na raskopcavanje, pardon, na zakopcavanje  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

monochrome

Quote from: Xe on May 16, 2012, 08:23:01 PM
I mene cipele guse... narocito kad ih MM izuje   :lol: :lol:
Potkosulje ne nosim od ranog puberteta, da ne izgledam deblja  :fool: :rofl: a posle navikla.
S mokrom kosom izlazim napolje, tusiram se svako jutro, pa na posao, mrzim kad se osecam na jastuk  :crazy:
Peglam sve sem krpa i gaca i peskira i carapa.
Najlonke ne podnosim ispod pantalona, videti razlog "potkosulje"  :lol:
Zavese nemam i ne zelim.
Ne znam sta jos treba, podsetite me  :baba:
:lol: :lol: :lol:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

vrana

uuuuu lani ti se bas seksi nosis. svidja mi se.

xe,  :bighug: ja iz istog razloga prestala da nosim potkosulje i carape, sve sto moze dodati koji mm u obimu  ;D
a sad kad su godine prohujale i napakovale mi dosta nezeljenog obima, ne nosim ih jer sam se odvikla i smeta mi, steze me, svrbi meeeeeeeee
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

cici

Quote from: Summer on May 16, 2012, 04:14:05 PM
Ja sam od ovih sto nose potkosulje, hulahopke ispod pantalona, suse kosu fenom do iznemoglosti. Vrrrrlo sam zimomorna  :-[
Drugarice  :girl_in_love:

Ne peglam samo carape :lol:

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

martina

moja posteljina je izguzvana al je ja i dalje ne peglam... naviknes se, kao i na mokru kosu

ponesto od odjece opeglam, ljeti... pamuk, lan...

meca nosi kosulje za posao na pranje, a to bi bilo gomila peglanja. daju mu popust, posto uvijek nosi 30 kosulja

a krpe... ja u stvari imam neke krpe koje ne bi ni bilo smisla peglati

ali to je sve zato sto susim u masini za susenje... kad sam bila u neumu sve sam peglala, jer se od sunca zdrveni na striku. srecom imamo tu nepeglajucu posteljinu u neumu

i tamo mi je glavni problem bio mala evropska masina. ne moze pola vesa da mi stane... non-stop sam prala nesto
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

potkosulje nosim, da mi ne zebu bubrezi  :rofl: :lol:
hulahopke ne podnosim  >:(, jos kad sam bila jako mala ( oko 4 god), sam ih zamrzela i obecala samoj sebi da ih necu nikad nositi  :crazy:, nosim ih samo kad je jako hladno, a ja u suknji ili ako moram na nekim svecanim prilikama tipa jesen/prolece, pa nije bas pristojno da sam golih nogu
imam utisak da mi je sva termoregulacija na stopalima  :lol:, najbitnije mi je da li mi je vruce ili hladno na stopalima  :lol: :rofl:
inace moje dete obozava hulahopke  :wall:, i kad sam par puta probala da je zimi posaljem u vrtic bez istih, nije se dala  :crazy:
ranije sam sve sama peglala i posteljinu, i krpe i ves, pa i sokne  :crazy:, sad vec par godina nista ne peglam, osim kosulja, ne mogu da stignem, i nista mi ne smeta,
nemam zenu za spremanje, a ne dolaze mi ni mama, ni sveki
i za feniranje :lol:, za svecane prilike se feniram kod frizera, jer imam uzasnu kosu, tanku, iskecanu....., i ako to ne odradi profesinalac, izgledam kao Limahl,  :lol: ( sto mi ne smeta za svakodnevne varijante)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

linga

Quote from: vrana on May 16, 2012, 09:20:27 PM
uuuuu lani ti se bas seksi nosis. svidja mi se.

xe,  :bighug: ja iz istog razloga prestala da nosim potkosulje i carape, sve sto moze dodati koji mm u obimu  ;D
a sad kad su godine prohujale i napakovale mi dosta nezeljenog obima, ne nosim ih jer sam se odvikla i smeta mi, steze me, svrbi meeeeeeeee

Heh, a ja kad sam bila klinka nosila po dvoje! helanke na fizičko jer sam bila premršava  :lol: čovek nikad zadovoljan  :rofl:

Deda

Vojka, hvala na iscrpnom odgovoru  :girl_haha:
I da ti kazem, kad ti se rodi 2.dete neces peglati ni te kosulje  :rofl1:
Potpis-redovna plasilica  :pioneer:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Vidim da vas dosta ne voli hulahopke...  :think:
Ja hulahopkama smatram grlionke ili nešto tako od oko 40-50 dena debljine, ne volim ni ja ove debele što oblačimo deci. :crazy: Probala sam jednom i to, grebe me i žulja na sve strane.