Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Saska

pecenu, a u kasnijem uzrastu sa pirincem i mlekom. sto je to dobro, i mi veliki smo jeli, al sam skroz zaboravila na tu poslasticu.

emge

A, koliko je pečete i na koliko? Ja probala jednom, bila sva suva i bljaks.

disco2000

Ja nemam odgovor na to pitanje :rofl:
Petra samo lizne iz prve kasicice i posle nece :(
A sad je blenula u djuvec bez mesa (pirinac i mesano povrce) i dala sam joj da proba i zevala je na drugu kasicicu :nesvest: Ako joj bude nesto, znacu od cega je :nokti2:

cici

Pekla sam je pokrivenu folijom da se ne isuši.Ne sećam se ni koliko ni na kojoj temperaturi.Bocneš viljuškom, pa kad je mekano gotovo je :rofl:


AnaK

Janko 23.7.2002.

emge


Gost51

To, Marty! Ja cu odmah sarmu!

A te tikve, jedete li ih vi? Boze me sacuvaj...  ;D

Saska

ja volim bundevu. uzmem malo vece parce, pa kad se ispece skinem gornji sloj koji se osusi i stvrdne, a ono iznutra bude bas ukusno.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani


Saska


aleks

obozavam  :balavi: dobro ste me podsetile da kupim ovih dana.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

Jela je sargarepu :clap:

A kad se pocinje sa "vecerom"? Ako je ovo sad sto klopa "rucak" :lol:

aleks

#238
 :clap:
Edit: ne znam odgovor na pitanje,.sve sam zaboravila. Prepisacu od vas
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Ja cu posle nekih mesec dana da uvedem i veceru.
Sargarepa i krompir uspesno, danas jabuka - ne bas, ali ni Aleksa je nije voleo.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.