Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Saska

dala sam malom da lizne sargarepu. malo je lickao, ne bas odusevljeno, pa mi se cinilo da nije nista otislo u stomak. medjutim, malopre je bljucnuo narandzasto, znaci malo je ipak uslo.

stacka

Ja se razmisljam sta bih mogla Masi sutra da dam. Bila je Milupina kasica, sargarepa, krompir, jabuka. Da li krusku ili neko povrce :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

ja cu krusku. nego, sta radis kad pojede samo kasikicu-dvije? ja sam danas prvi put posle dvije kasikice jabuke spremila milupin pirinac, da bar nesto pojede. to je sad poceo da voli, znaci pojede cetvrtinu doze :)

stacka

Nista. Ponudim siku. Ne pada mi napamet da spremam drugu klopu, vaspitam je od malena :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

ma ja racunam da onda ostadosmo na iskljucivom dojenju :lol:

linga

Quote from: emge on December 27, 2010, 11:14:39 PM
ja cu krusku. nego, sta radis kad pojede samo kasikicu-dvije? ja sam danas prvi put posle dvije kasikice jabuke spremila milupin pirinac, da bar nesto pojede. to je sad poceo da voli, znaci pojede cetvrtinu doze :)

Ja sam im "zalivala" sikom dokle god su hteli. Mislim da im su im tek sa oko 9 meseci to postali pravi obroci.

emge

ma zalivam i ja sikom, nego da pojede svaki dan makar 7-8 mini kašičica nečega :)

disco2000

Cekam da Petra ozdravi pa da nastavimo sa eksperimentisanjem.

stacka

Kako da joj dam krusku a da je pojede? :girl_haha: Juce je bas slabo jela, malo sam je prokuvala, kao i jabuku. Nju je htela. I, mogu li bananu da joj dajem ili da cekam 7? Ne znam sta bih posle kruske :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Saska

Gost51

emge

ja ću marku rice&corn. da posle mogu i na palentu da predjem. Možeš i bananu i bundevu.

stacka

Razmislicu. Definitivno nije fan kruske :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge