Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Saska

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

poceo pre nekih 10tak dana, probao sargarepu, jabuku i pirinac iz kutije. danas mu dala malo soka od jabuke. imam utisak da ce pojesti i mene i onaj tanjir  :)

samo da tako i ostane  :pljucka:

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

saška divno :love32:

Marko i dalje slaže face na sve što sam mu ponudila, kad je extra raspoložen pojede par kašičica. Čekam dan kad će da počne da jede, mislim da samo treba da mu kvrcne :D

stacka

Divan je, Saska :love32:

Ja mogu slobodno da kazem da Masa rucka :girl_in_love: danas je smazala karfiol kao od sale. Aleksa se na to, naravno, mrstio... ne kapira da je i on to nekada isto tako slatko jeo :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Saska, kakav je :love32:

Krompir, sargarepa, sta posle? Karfiol?

Lani

Cice male  :girl_in_love: Mihajlo je kao šećer.  :girl_in_love:

stacka

Marty mi smo ovim redom: Milupa kukuruzni griz, sargarepa, krompir, jabuka, kruska, banana, bundeva i danas karfiol.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Tako nekako ja planiram, za jedno dva meseca. Primaklo se baš. :blink:

disco2000

Mislila sam na povrce... To je onda karfiol, dakle. Mada, i bundeva, zvanicno, spada u povrce, jel' da?! :crazy:
Probala je jabuku, sad cemo dalje sa vocem, onda...
Sve cu da prepisujem od vas :rofl:

emge

Stačka, jel stavljaš svoje mlijeko u povrće?

Da li praviš nekad mliječne kaše?

stacka

Ne stavljam, samo sam u krompir stavljala da bude kao pire ali i to sa mojim mlekom.
Ostalo rucka sa malo maslinovog ulja. U voce ne stavljam ni to  :rofl:
Mlecna je bila Milupina i to sam joj davala prvih nedelju dana, posle toga nisam. Plan mi je da kada bude imala dva obroka jedan budu zitarice sa mojim mlekom a drugi voce/povrce.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Saska

sa velikima sam brzo uvodila 2 obroka-vocna uzina i rucak: povrce, kasnije povrce+meso ili povrce+zumance. posle nekog vremena sam uvodila mlecnu uzinu popodne i na kraju veceru i dorucak. tako cu i sad.

stacka

Danas je ruckala prokelj sa mojim mlekom... kako je samo mljackala da ste je videli :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.