Main Menu

Umete li da kazete

Started by Glitter, May 14, 2009, 11:15:18 PM

Previous topic - Next topic

cici

Da, umem.Mada često zavisi od situacije i koliko mi je bitno u tom trenutku.Nekad samo  :hm: i odem na drugu stranu.

disco2000

SC

Da, umem. Trudim se da pri tom ne budem drska ali da jasno stavim do znanja da mi nesto smeta .
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

dmi

umem, umem, cak i kad ne treba :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

MissL

Kako kad, ali uglavnom ne... A bolje da ni tada ne progovaram jer obicno budem toliko besna i na ivici placa da samo ja mogu da razumem sta izgovaram  :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maripoza

Quote from: emge on May 15, 2009, 12:48:29 PM
Brzopleti strelac  :diva:

Vidim ja da nisam dzabe pitala. :D Meni je to podznak. :)
Old enough to know better, but too young to care.

mango

Taksisitma kazem i pre nego sto me pitaju, ali principijelno, sto mi je neko bitniji, to teze kazem...

Vockica

Quote from: senka on May 15, 2009, 11:56:03 AM
kao i svi rakovi - ili se zavučem u oklop, ili povadim klešta

Moj covek!!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Xe

Quote from: emge on May 15, 2009, 12:48:29 PM
Brzopleti strelac  :diva:

Tako stalno tjeram one što čiste stakla od kola na semaforima.
I onda kad vidim da mi je zaprljano staklo pripremam sebe da ih ne otjeram.
I onda stignem na semafor i odmahnem rukom i kažem ne :rofl:
Ovako i ja, stralac u podznaku :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

samo da se pohvalim: sinoc sam rekla i to tako drsko da sam sebe prosto iznenadila - prijatno :-[

za ove sto tumace po 'oroskopu : ovan - podznak bik :rofl:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

hypolina

Znaci uz odgovor treba i horoskopska kombinacija.  ;D

lav/ skorpija ako se dobro secam i ivy ima istu.  :flower:

:ph34r:

pa ako je po horoskopu, ja dok odlucim dal mi smeta il ne smeta i dal da kazem ili ne ...ode voz :lol:

nekad kazem nekad ne ... zavisi .. ko kako kad.... taksistima obicno ne prastam prozor al npr lazem za cigaretu da mi ne smeta :hm: ... al onda trazim da otvori prozor :lol:

vrana

Kako kada, stvarno. Desava se da trpim danima, cutim i kontrolisem se, pa onda nalepim nekoga ko mi naleti sa nekom sitnicom, njemu ni krivom ni duznom naplatim sav nagomilani dusevni bol. Pre neki dan sam oplela po nekoj zeni na ulici jer me je obavestila da mi dete jede kaiseve od kolica ("majka, grize dete prljava kolica"). Mislim, sta je zabole sta on gricka, al opet bilo je i agresivnijih dusebriznika sa otrovnijim komentarima na istu temu, pa sam im ocutala. A ovu mucenicu nagrdih na sva usta, posle mi je dugo bilo zao.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Kad vec spominjete horoskop... :mrgreen: dupli Bik... Ferdinand koji mirno sedi... i mirise cvece... dok ne pobesni :lol: