Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

:kiss1: tnx
prva je opcija bila da kupimo, ali je on 'za svaki slucaj uzeo nekoliko plavih frontova za fioke, ako se ipak odlucimo da pravimo' :shout:  :shout:
prvo sam se svadjala, posle smejala :girl_sigh: sad cutim, a on nista ne pominje :lol:

stacka

Mardz, super je :clap:
ja sam za varijantu praviti i mnogo zavidim i Lingi i tebi, Zumbulici i da ne pocinjem :lol: sto imate muzOve sa zlatnim rukama :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

Mardz, divno je  :clap:

Nama treba stolica još i neka polica :girl_sigh:
ali sto je toliko dobar da se ja redovno uvaljujem tamo da radim  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

gasha

mardz, mnogo je lepo , bas mi se svidja  :clap:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lukina mama

mardz, mnogo je lepo  :girl_in_love: one plave police/stolice sa tockicima su super ideja :) vrlo prakticno i lepo  :good:
Luka ,09 April 2005

irma

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Vila

Mardž, divno je!
Ipusti ga da pravi nameštaj sam, sigurno mu je super sad kad ima vremena da smišlja, nabavlja, pravi :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Super je Mardž, momačka  sobica za djake  :girl_in_love:
Ja ne mogu da iščekam da mi sređujemo dečiju sobu, ali dok dodje na red  :shout:
A mm je stvarno super, moram i ja da ga hvalim, al dok se nakaaaani  :wall: i uvek nam izadje skuplje nego da kupimo, kako nemam pojma :think: ono ajd da pojačam ovde, ajd ovde ću da iskantujem i tako to  :rofl:

Margarita

Quote from: linga on August 03, 2012, 09:49:21 AM
Super je Mardž, momačka  sobica za djake  :girl_in_love:
Ja ne mogu da iščekam da mi sređujemo dečiju sobu, ali dok dodje na red  :shout:
A mm je stvarno super, moram i ja da ga hvalim, al dok se nakaaaani  :wall: i uvek nam izadje skuplje nego da kupimo, kako nemam pojma :think: ono ajd da pojačam ovde, ajd ovde ću da iskantujem i tako to  :rofl:

isto :friends:
a njihova soba je dosla na red sad kad stariji krece u 4. razred, tvoje najstarije krece tek u prvi :rofl:

cici

aleks

Mardz, divna je soba  :girl_in_love:

Mi kupili sto, stolicu i ormaric sa tri fioke. I ranac, naravno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita