Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Ma drveće nema šta da traži u kupatilu, kao ni itisoni, televizori i sl.
Par puta sam (na slici samo) videla kupatila sa itisonom, hladan znoj me oblio.  :nokti2: :lol:

Glitter

Quote from: Lani on March 16, 2015, 12:14:48 AM
Par puta sam (na slici samo) videla kupatila sa itisonom, hladan znoj me oblio.  :nokti2: :lol:
zivim taj znoj :lol: imam tepihe od zida do zida u oba kupatila :lol: :crazy: super je cozy, toplo je vrlo, prakticno je nula

ajd sto bih sa druge izbacila drvo, mada mislim znajuci sebe pre bih ga ubila iz najboljih namera pazljivim odrzavanjem :lol: ali sto moram da gazim preko kamenja da udjem u drugu. A druga mi je inace triler scena, klizanja, padanja, udaranje glavom u ostre ivice :lol:

stacka

Quote from: MissL on March 15, 2015, 12:48:04 PM
Meni je divna :girl_in_love: I ne zamisljam nista dalje od toga da sad lezim u njoj :girl_haha:
Potpis :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

monochrome

Quote from: Lani on March 16, 2015, 12:14:48 AM

cesto se ovde nadje :girl_haha:

monochrome

e, a znate sta britanci imaju obicaj...imaju one...joj zivote, kako se to kod nas zove...one otirace za kupatilo...e...nego, kad nisu u upotrebi prebace ih preko kade :crazy:

pliz nemojte da kazete da je ovo normalno...ja se ziva ozucim kad vidim...meni svekar par puta to uradio, misleci da je skliznuo sa kade :crycry: :lol:

monochrome

znaci, sa poda, ma koliko cist bio, pravo na kadu, u kojoj se kupamo o o o o o o :dog: :dog:

Lani

:nokti2:

Mi ništa na podu nemamo, ja se ježim i od tih otirača a kamoli nešto više da imam.

monochrome

pa da u skladu sa mojom specijalnoscu aka miniranjem teme :-[
jos koju dodam :girl_haha:
bacaju vodu od brisanja podova u kuhinjski lavabo...ne ispiru sudje...stalno nest' pune lavaboe, pa se kao umivaju...malo umivaju, a malo ruke peruckaju i tak' :turpija:

Lani

Jao kako bre vodu od podova u lavabo.  :crycry:
A ja se još čudila onom iz Škrtica koji pere odeću u mašini za veš, zajedno sa sudovima.  :lol: Kaže čovek, pa šta fali, sve se to lepo na toj vrelini steriliše.  :rofl:

monochrome

Quote from: Lani on March 16, 2015, 03:45:12 PM
:nokti2:

Mi ništa na podu nemamo, ja se ježim i od tih otirača a kamoli nešto više da imam.

nemam ni ja...imala sam tad nesto kao otirac, ali neobicno...od nekog neobicnog materijala, antibac takodjer, ali ne ide to meni...vise nemam...skroz te razumem...nemam ni cetku za wc, ni ono krzno na wc solji :girl_haha:

monochrome

eeeeee...cega sam se ja ovde nagledala...nekad davno isla u javnu praonicu, pa svega bilo...
dakle, hladno ubacuju belo sa crnim i sarenim u masinu...peru jorgan sa patikama, ali je pobednica jedna zena, koja je prala te otirace iz kupatila, bade mantil i donji ves, sve sa kuhinjskim krpama...ZAJEDNO...DAAAAAA!!!! :crazy:

Glitter

Quote from: monochrome on March 16, 2015, 03:45:47 PM
pa da u skladu sa mojom specijalnoscu aka miniranjem teme :-[
jos koju dodam :girl_haha:
bacaju vodu od brisanja podova u kuhinjski lavabo...ne ispiru sudje...stalno nest' pune lavaboe, pa se kao umivaju...malo umivaju, a malo ruke peruckaju i tak' :turpija:
obicaj punjenja lababoa datira iz vremena kada nisu pravili u kupatilima i kuhinjama mixed taps, kao sto sada vecina ima, mada se ponegde i nadju odvojene hladna i topla slavina u jednom lavabou, pa je sve to sluzilo da se zapusi lavabo, sipa malo hladne malo tople vode sa odvojenih slavina pa ste tu umiju i operu ruke i nakon toga otpuse lavabo i teraj dalje. Sve to u cilju ustede, jer jelte topla voda moze da tece doveka i da se perkas i zapiras, a cena vode velika

pranje sudova bez ispiranja sam videla, ne radimo tako, bizarno mi je  :crazy:

Margarita

ni ja nemam nista u kupatilu, mislila sam da sam jedina :-[ :lol:

Glitter

ja imam...tepih :lol: a imam i ikeine krpare koje se glat peru na 90 stepeni...nemam jamboliju na poklopcu klonje...mislim da to nisam videla sigurno 20 godina :crazy: