Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: MissL on March 17, 2015, 09:16:12 AM
:lol:
ja te razumem vojka za izlazak iz kade i klizanje po polocicama :nokti2: :friends:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ja sam ovako pala jednom , bila sam modra na nezgodnim mestima nedeljama posle, bolelo je jezivo i ne mogu da zamislim da izadjem iz kade na gole plocice, ma koliko da je kupatilo toplo

kalimero

pa,da, nije do toplote, nego do klizavosti :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

ja nemam nista na poduu kupatilu. imam nekoliko starih peskira, koji su iskljucivo 'podni', stavljamo ih ispred tus kabine da stanemo na njih kad izadjemo i njima obrisem pod.

kuhinjske krpe otkuvavam odvojeno od ostalog vesa, ali ne bas u serpi, nego u masini  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

otkad sam pocela da umesto kuhinjskih krpa za brisanje radnih ploca koristim papirne ubruse koje odmah bacim, a kuhinjske krpe za pokrivanje kolaca, podizanje vrelih poklopaca sa serpi i brisanje ruku ja krpe kuvam sa peskirima za kupanje

Lani

Krpe i peškire ne mešam u mašini za veš.
Kad izlazim iz tuš kabine, bacim na pod neki od peškira koji čekaju na pranje i stanem na njega, posle ga samo ćušnem u mašinu za veš.

kalimero

ja te peskire za pod ne mesam sa peskirima za kupanje, ovako ko summer... A kuhinjske krpe koristim isto ko glit, al su mi kratkog veka, redovno ih ogarim na ringlu... :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Quote from: Lani on March 17, 2015, 12:06:55 PM
Krpe i peškire ne mešam u mašini za veš.
Kad izlazim iz tuš kabine, bacim na pod neki od peškira koji čekaju na pranje i stanem na njega, posle ga samo ćušnem u mašinu za veš.
Ovako
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dada

Ja redovno sa krpama ubacujem peskire ali ciste jer mi je vazda masina poluprazna kad treba njih da perem :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

ja imam ukupno tri kuhinjske krpe, kud ce same u ves masinu  :girl_haha:

Dada

Mene majka snadbijeva redovno, imam ih baar 50 :crazy: ali zaboravila je da su mi stoljnjaci svi tamni
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
pa da me izbombarduje i s njima :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Dada

A kad sam se udavala spremila mi je 30 m najkvalitetnijeg damasta :lol: Pola sam odmah dala zaovi i ona ih i dan danas koristi a dje su moji bog zna :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

mogu lanitu od a do z da potpisem, pa cak imamo i isti ukus za kupatila :girl_in_love:

poklopac od wc solje svi zaklapamo, pa tek onda pustanje vode :girl_haha:
inace je zatvoren...ostane otvoren samo kad poneki gost tako ostavi :sissyfight: :lol:

ves ne mesam...kuhinjske krpe sam prala ko vojka, a sad ih nekako manje prljam, pa onda stavljam direkt u masinu, na 95 obavezno...njih perem posebno, naravno...

posebno perem donji ves...posebno sareni svetli, posebno sareni tamni...posebno kosulje, posebno dzempere, posebno crni, posebno peskire, posebno sportsku opremu, posebno bre sve :diva: :lol: :lol: :lol:

u kupatilu imam neproklizivi pod, ali isto radim kao lani i deda...

te otirace nikad nisam stavljala na kadu...ja bih umrla da moram, ali moj ocd se nadaleko zna...i bez njih, a i sa njima bih, kadu perem svakih 5 minuta i kad nije u upotrebi, besprekorno je suva, kao i lavabo, i kuhinjski lavabo...i tusiona...i sve...onda dok briskam, poprskam pod...onda tako brisnem i pod :lol: :lol: :lol: :lol:

Finalina

kuhinjskih krpa imam milion i koristim ih na dnevnom nivou i u vecem broju nego peskire sa kojima ih ne mesam prilikom pranja :D

dasku spustamo svi

na podu kupatila imam malene mekane porstirke kod lavaboa da mi bude prijatno dok stojim i sminkam se ujutro npr

posebno imam prostirke/peskire za stajanje posle kupanja

pranje obavljam u sledecim kategorijama:
kuhinjske krpe - solo
peskiri - solo
krpe za pod - solo
kupatislki peskiri za pod su veliki pa se peru sami ili sa nekim kucnim krpama koje nisu za pod

e sad sve znate :rofl: