Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Jao što je slatko.  :girl_in_love: Ja bih se prvi dan već uplela u ovu mrežu.  :rofl:

Glitter

Moram sledeci put da vam fotkam kumino kupatilo u Velsu, ima i shiny disco ball i ribarske mreze i stakla je sama pravila. Ludilo :lol:

cici

Quote from: Lani on November 19, 2015, 02:46:55 PM
Jao što je slatko.  :girl_in_love: Ja bih se prvi dan već uplela u ovu mrežu.  :rofl:
Sta ces na prozoru :lol:

Ja dodjoh da vidim sta rade golubici :lol:

Unabebili

Predivno je, predivno

jedino sto bih one bele plocice presekla sa ponekom plavom

imam bar nesto sa slike, onu pletenu korpicu  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

sve mi se dopada, osim cesme koja nije jednorucna  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

eee, a meni se ta retro česma mnogo sviđa, baš je gledah u Bugarskoj, hoću da izbacim onaj leteći tanjir što imam  :crazy:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

ma, jeste ona lepa, dalekobilo, nego je neprakticna  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

moma

AnaK

Ovo poslednje, na kadi, mi je fenomenalno  :girl_in_love: I one štipaljke za šampone i sl (mada ne znam koliko je praktično skidati/stavljati mokrim i nasapunjanim rukama). Ostalo mi je baš slatko, ali kad vidim peškire tako na otvoreno, uvek se pitam kako, ali kako  :crycry: Ja bih u kupatilu sve zatvorila, sve  :shout:
Janko 23.7.2002.

moma

Ja uvijek imam 2-3 cista peskira na otvorenoj polici. Za djecu, muza ili goste makar samo za ruke. Ostali stoje u zatvorenom ormaricu.
Na otvorenoj polici mi je sve u kutijama od cipela uvijenim u isti papir pa sve to izgleda uredno mada je cesto haos u tim kutijama.