Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Kuku, mene bi to sve vreme uzrujavalo i teralo da ga skinem i sve zalepim.  :lol: A jeste štosan.

Zumbulica

Quote from: Dacko on October 05, 2016, 01:46:27 PM
Kuku, mene bi to sve vreme uzrujavalo i teralo da ga skinem i sve zalepim.  :lol: A jeste štosan.
Isto  :lol: :friends:

disco2000

Nisam sigurna da je po feng suiu, da tako kazem :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Quote from: disco2000 on October 05, 2016, 02:15:52 PM
Nisam sigurna da je po feng suiu, da tako kazem :lol:
:lol: :lol:

za restoran je super ideja :)

Lani

Luster je fengšuijevska noćna mora bez sumnje.  :lol: Ali super je.  :girl_haha:

AnaK

Janko je prerastao svoj krevet  :girl_in_love: sav je zgrčen ili mu udaraju noge  :love32: pa sad gledam naredno rešenje. Planiramo na sajam nameštaja, za sada mi je ovo super (volim što nema oštre ivice i ram), ali bih volela da nađem tako nešto ali produženo 210 ili 220 cm. Da nemate neko saznanje ko bi to mogao da ima?

http://www.simpo.rs/home/detail_more_end.php?obl2=MIRAN%20SAN&obl1=Single&obl=Kreveti&obl0=Spava%C4%87a%20soba
Janko 23.7.2002.

Glitter

Mi smo imali krevet koji je ex sveki porucila za sina koji je preko 2m visok pa je taj kauc bio 2.2m ako se dobro secam
Radio ga je neki privatnik iz ks i nije kostao sto dukata
Koliko je to Janko visok sad kad je prerastao standardni krevet?

AnaK

Prešao je 180, a krevet mu je, sadašnji, 190 cm sa daskama sa obe strane /dečiji, na polusprat). Jastuk pomeri od ivice, i eto problema. Noge 44,5 :lol: opuštena stopala i tako to  :girl_in_love:
Našla sam neke produžene varjante, nijedan mi se dizajnom ne sviđa. Računam da će na Sajmu nameštaja biti lakše izabrati. Realno, OK je njemu i 200cm, ali mm je skoro 190, Janko preti da će ga prestići, računam da, na duže staze, dodatni cm ne mogu da smetaju, ako i nisu neophodni.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Pitaj na sajmu privatne radionicu su vrlo voljne da izadju u susret. Krevet koji smo mi imali je bio onaj gde je polovina izvuce a druga polovina spusti i dobije se krevet koji je bio npr 180x220 ili 200x220

Zumbulica

AnaK, poslacu ti kontakt od firme gde MM narucuje duseke, prave i nestandardne dimenizije po zelji. Mislim da je oko 10 evra skuplje 10cm vise u duzinu ili sirinu. Zovi, pitaj, a ako se odlucis da narucis javi mi se jer MM ima popust pa da narucimo ....
A ove tapacirane krevete sa ili bez mehanizama za podizanje za svoje musterije pravi MM u saradnji sa tapetarom.

AnaK

Ovi tapacirani mogu da imaju dobar dušek? Dopadaju nam se i esteski i što su bez oštrih uglova, pošto Janko i nemirno spava i mesečari.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Anak, nama je jedankrevet pravio neki čovek iz Loznice, koji dovozi svoj nameštaj na pijace u BG.
Mogu da pitam mm-a za kontakt.
A što se tiče dušeka, mi smo naručivali za krevete samce od neke firme da nam iseku sunđer određene čvrstoće/gustine, pa su nam poslali kurirskom službom, a druga firma nam je po dimenzijama šila navlaku za dušek na cibzar ( ne poseljinu, nego kao omot dušeka), jako smo zadovoljni kako je sve ispalo.