Main Menu

higijena

Started by Margarita, August 12, 2012, 03:37:13 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Poceli su bas da se osecaju kad se oznoje, obojica :crazy:
Je li rano za dezodorans, postoji li neki deciji?
Sinoc mi je AnaK pomenula Sebamed, pitala sam jutros u apoteci i imaju samo roll-on za odrasle. Taj je bez aluminijuma i alkohola, ne znam da li bi smeo i za njih :think:
Nekako su mi jos premali za tu vrstu hemije, ali znojave majice kazu drugacije :D

I za ciscenje lica, jel koristite nesto? Pavlu primecujem da se masti koza oko nosa, i da se pojavljuju mitiseri :think:

cici

Taj Sebamed koristi Sofija vec godinu dana, ne mogu da je pustim da smrducka :lol: nema nista za decu pa racunam da je i to bolje nego ovi sa aluminijumom i alkoholom ili da vidis neke u DM isto bez svih tih sastojaka.
Sad videh da i ovaj Eucerin nema konzervanse i alkohol.
http://www.eucerin.com.hr/deo/sensitive.asp

Za lice smo koristili Eucerin 5,5ph facial wash.Ne mogu da nadjem sad link ka tom proizvodu.Sofiji se znacajno smanjilo mascenje lica uz to.Sad koristi Neutrogena.

cici

E da, bolji joj je bio Eucerin.Mada nju bas drmaju hormonn ui tako da mozda i nije do proizvoda.Nos joj je povremeno pupn upaljenih bubuljica a i grudi su vidno pocele da rastu.

Margarita

AnaK

Janku, za sada, još ne treba dezodorans, ali sam mu za lice kupila ovo:

Mislim da je kod njega veći podsticaj na redovnu upotrebu kad vidi šta se vidi na tuferu posle upotrebe  ;D
Janko 23.7.2002.

Vockica

I Dunja koristi sebamed. Za lice jos nista ne treba .
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Mislim da je Sebamed sensitive ubedljivo 'najneškodljiviji' koji za sada može da se nađe. Jedini na kome piše da nema aluminijuma, i nema to 24h dejstvo koje sa sobom sigurno vuče jaču hemiju.
Janko 23.7.2002.

gasha

K jos ne koristi dezodorans, i nije joj neophodan, za lice imamo neku Afrodita penu i vidim da joj prija
Ali ovaj mali dismr uzas, ali takav je od rodjenja  :rofl:
najgore je sto mrzi kupanje, tusiranje , pranje ruku i ostale higijenske aktivnosti, jedino pali, svi ce se sklanjati od tebe koliko smrdis  :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Margarita

dule :rofl:
petar voli da se kupa, tj. nije da toliko voli da se kupa, koliko ne voli da smrdi :rofl:
a i ruke pere stalno
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Andriju mrzi da se kupa :lol:

AnaK

Janko kako kad, ima periode (nedelje) kad ga je teško ubaciti u kadu, a onda periode kad ne možeš na red da stigneš od njega.
Janko 23.7.2002.

monochrome

a jeste li probali lush-ove proizvode!?

Margarita

ne
jesam ja neke sapuncice za sebe, ali ostalo nisam

Finalina

Quote from: monochrome on August 13, 2012, 01:43:13 PM
a jeste li probali lush-ove proizvode!?
jesam, ali bas samo probala ( ima nekih mirisljavih sapuna koje uzimam za ruke), ali ja sam fun body shop kupalica-mazalica te sve ostalo tu i tamo koristim