Main Menu

higijena

Started by Margarita, August 12, 2012, 03:37:13 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: Finalina on August 13, 2012, 02:15:56 PM
jesam, ali bas samo probala ( ima nekih mirisljavih sapuna koje uzimam za ruke), ali ja sam fun body shop kupalica-mazalica te sve ostalo tu i tamo koristim
Za decu Fina, za decu :D

Finalina

Quote from: cici on August 13, 2012, 02:22:12 PM
Za decu Fina, za decu :D
za ruke koristimo lush, lepo napisah ... deca mi ne koriste nista izvan bebeceg :D , osim balzama za kosu i ponekad nesto moje sto ona trazi da proba malo

monochrome

:rofl: :rofl: :rofl:
ma da, za klincadiju, jer su prirodni, a imaju i one dezodorans sapune...

cici

Quote from: Finalina on August 13, 2012, 02:24:15 PM
za ruke koristimo lush, lepo napisah ... deca mi ne koriste nista izvan bebeceg :D , osim balzama za kosu i ponekad nesto moje sto ona trazi da proba malo
Koristice kad pocnu da smrduckaju :D

Finalina

meni ta njihova prirodnost nikako nije jasna, ali aj' sad da ne cepidlacim

Summer

daleko je lush od prirodnog, ali marketing je cudo  ;)

ja koristim taj sebamed bez alkohola i Al i super je, bas blag.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Mene sad zanima sta ima taj Lush?

monochrome

Quote from: Summer on August 13, 2012, 03:02:10 PM
daleko je lush od prirodnog, ali marketing je cudo  ;)

ja koristim taj sebamed bez alkohola i Al i super je, bas blag.

pricaj...

monochrome

LUSH's website says,

65% of products are preservative-free – LUSH's intent when making products is to eliminate the use of synthetics and preservatives. In the event that they can't do this, LUSH introduces safe preservatives and uses the minimum amount necessary. This means the products are better for the customer and the environment.

ako si mislila na ovo summer...znam da rucno pravljeno, ne znaci i 100% prirodno, ali u odnosu na mnoge druge je raj... ja ne koristim sve lush-ove proizvode.

monochrome

evo 'vako na brzaka nadoj neke ispise :rofl:
inace...ovo je website http://www.lush.com/

monochrome

ja koristim taj figs&leaves sapun i gorilla parfem vanilary...

AnaK

Meni njihove prodavnice toliko intenzivno mirišu, da jednostavno ne mogu da se zadržavam u njima  :girl_haha: Nameračila sam se da kupim neku kremicu za zanoktice, mnogo je hvale po netu. A generalno, mislim da je nemoguće da je onakav miris od prirodnih sastojaka.
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on August 13, 2012, 03:35:17 PM
Meni njihove prodavnice toliko intenzivno mirišu, da jednostavno ne mogu da se zadržavam u njima  :girl_haha: Nameračila sam se da kupim neku kremicu za zanoktice, mnogo je hvale po netu. A generalno, mislim da je nemoguće da je onakav miris od prirodnih sastojaka.

ma ima svega, kao sto mozes da vidis i iz ovih linkova...ja moram da priznam, da meni veliku ulogu igra ono "vegan" ;D
ali kao sto i ova devojka kaze (iz pretposlednjeg linka), ima svega...neki su proizvodi zaista genuine, a neki nisu.

monochrome

ja koristim dr organic dezodorans(aloa)...najcesce taj...jedino od njega i jednog lush-ovog nemam svrab...inace koristim i ostale proizvode dr organic-a...http://www.drorganic.co.uk/about.asp

monochrome