Main Menu

Vreme je za novu modnu temu

Started by Zumbulica, September 11, 2012, 09:25:02 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Svidja mi se ovaj kaputić
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Zumbulica

Lani  :good:
Ovaj nas sajt nije los, samo sto ga ne azurirau redovno:
http://www.bestshopmagic.com/
A Polyvore je najbolji  :clap:
http://www.polyvore.com/
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Lani

E da, bravo Zumbulice, ja često kupujem Best shop, ima i budalaština tipa predlozi haljina za 200.000 dinara i sl.  :crazy: ali ima i dobrih stvari.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

stacka

Lep je kaput Vocko, sve stvari koje ste postavile su divne  :girl_in_love:
Meni su hitne cipele za jesen, ali uopste nemam ideju sta bih uzela. Videla sam u nedelju u Office shoes
ove i mnogo su mi se dopale ali mislim da ce mi se noga skuvati ako ih budem nosila u oktobru i novembru. Nisam pametna sta da radim.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

Stacka, ja bih se kuvala  :girl_haha:, mnogo su lepe  :girl_in_love:

Finalina

Quote from: Praslin on September 11, 2012, 09:37:16 PM
Ja planiram ozbiljno da smršam, pa ću tek onda lepo u šoping.  :turpija:
ovako i ja, za pocetak, a u medjuvremenu mozda i bacim poglede naokolo sta bih volela

Margarita

da, i cipele neke malo dublje za jesen
i snezne cizme
farmerke
kad malo bolje razmislim, sve mi treba :crycry:

AnaK

Sad razmišljam - kako je divan projekat i šoping pred anelore  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Meni od tih većih kupovina tipa obuća, jakne i sl. ne treba ništa ali zato mi treba par novih lepih košuljica i nekoliko džemperića, što na kopčanje što na V izrez, onih tanjih ne previše debelih i čupavih.

anelore

U pravu si AnaK, bas je projekat.
Lani, ja sam vise trenutno sludjena mogucnostima nego bilo cim drugim. Nisam imala ovu kilazu sigurno 4 godine, a i pre toga je varirala, sada mi je stomak manji, itd. Jednostavno, mogu svoje telo da prikazem i na drugaciji nacin nego dosad. I nije bas da nemam nista od ovih navedenih stvari, imam solidne farmerke, imam mantil, imam kaput, imam jaknu, problem je sto su mi neke stvari od prosle sezone ogromne, a neke stvari u koje mogu ponovo da udjem outdated, a neke su vala stvarno za razalovanje. I onda imam pun orman stvari za koje mi je zao da ih se resim, i nista da obucem. Mami sam dala sigurno 10 letnjih stvari, sada treba da prodjem i kroz jesenje i zimske i definitino utvrdim cime raspolazem sto istovremeno smatram nosivim. Ostalog cu se nemilice i bez dvoumljenja otarasiti, bilo putem prosledjivanja, bilo putem kontejnerizacije.  :lol:

cici

Moras prvo da sredis orman, ako imas nesto bas lepo i u dobrom stanju i sto moze da se prepravi, suzi, ostalo u kantu bez zaljenja.
Meni fale neke elegantne pantalone, sve sto imam su slim i vise farmerke model.

Nego razmisljam kada da se ja otarasim nekih pantalona u koje ne mogu da udjem neko vreme.Ili da si dam rok od 6 meseci pa ako ne budem ni tad mogla da ih se resim.

anelore

U pravu si cici, skroz.
Ja sam neke stvari u koje nisam mogla da udjem prosledila sestri ili sestricinama, one koje su ostale u solidnom stanju, nesto sam dala i mami, nesto svekrvi. Necu vise da gomilam stvari koje ne nosim ni po kuci. Bice seca knezova  :lol:

Finalina

cici, sacuvaj, moci ces da udjes u njih i za manje od sest meseci ( po mojoj slobodnoj proceni ;) )

anelore, da li si razmisljala da ti nasa Una priskoci u pomoc oko formiranja neke baze ili bar dopune, mislim da je zlata vredna na tu temu ... u svakom slucaju, imaces najlepsu zimsku garderobu i to novu novcijatu ...