Main Menu

Vreme je za novu modnu temu

Started by Zumbulica, September 11, 2012, 09:25:02 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Cici, ako ne možeš ti, može Sofija :girl_haha:

Ja sam rešila da ove godine napokon kupim neki lepi mantil, a možda kasnije i drugi kaput, ovaj mi je dosadio skroz...
Trebaju mi pantalone, farmerke.
Cipele, naravno :D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Videcemo fina, sta bude tad ok  sta ne bude leti, necu da cuvam nista, sve sto je bilo pohabano ili je pocelo da se tanji sam vec eliminisala, nesto sam ostavila da nosim po kuci sto je u solidnom stanju ali ne volim ni po kuci da sam u izandjaloj garderobi.

AnaK

Molba za anelore: baci pogled, kad ti bude zgodno, na ovu suknju:

http://www.brendovi.net/katalog/zira-centar/187/13/katalog-akcija/page/23

Materijal (keper?), i dužina :) Hvala  :flower:
Janko 23.7.2002.

cici

Ova na slici lici da je od nekog tankog stofa.Lepa je.

Finalina

ja cuvam :D cak sam i kupila pantalone manjeg broja, kao ludak, a? :lol:

cici

Finalina

cici

Uz te kolacice sto grickas :D da ih nosis gde, onako kako treba ili preko ramena moze i kao sal kad zaladni :lol:

Finalina

martina

anelore - crne pantalone i suknja ce sigurno da ti trebaju, ako nemas

ali jeste, prvo rascisti ormar. ako si imala lijepe crne pantalone, ne bi trebalo da su demode za 4  godine
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

dmi

Quote from: cici on September 12, 2012, 12:41:27 PM
Videcemo fina, sta bude tad ok  sta ne bude leti, necu da cuvam nista, sve sto je bilo pohabano ili je pocelo da se tanji sam vec eliminisala, nesto sam ostavila da nosim po kuci sto je u solidnom stanju ali ne volim ni po kuci da sam u izandjaloj garderobi.
ni ja ne volim da sam u pohabanom po kuci :-)
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

a jel ovde stavljamo samo sta bi zeleli ili i sta smo vec kupili :rofl:

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

dmi

Praslin

Kako ste me navukle ovom temom... samo vrtim sajtove... jedva cekam da smrsam :girl_sigh:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco