ideje za prvomajske praznike

Started by Finalina, January 26, 2013, 05:12:36 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

u današnjoj dokolici  :lol:  gleduckam nešto po netu i tražim gde bi mogli za taj mini raspust april-maj ... trenutno sam na Srebrnom jezeru  :turpija:  , a po povratku iz Venecije nisam stigla da skoknem i do termi u Čatežu  :girl_haha:  ....ako ima neko od vas neke preporuke i ideje i tako to .... planirate li odmor tada?  :bighug:

Vila

Ja sam zapanjena :o Ti ovako rano planiraš odmor? :blink:
:lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Ma jok nije dobro napisala to joj je za zimovanje :lol: ovogodisnje :D

stacka

Mi smo trebali kod kume za Nemacku ali izgleda da ipak necemo :'(
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Na Srebrnom jezeru ti je poprilicno bzv  ;)
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Mi smo proletos  u povratku sa Đerdapa svratili na Srebrno jezero na ručak, šta znam... pusto, onako ne vidim da ima nekih sadržaja, možda je leti živahnije ali mi smo bili baš u tom nekom periodu koji i ti planiraš. Kažem ti, ništa specijalno.
Ići ćemo ili na Zlatibor ili malo do Budimpešte. Ove zime smo propustili Zlatibor i baš će to da mi fali.

Margarita

idite u sokobanju :)

mi ne planiramo nista spec.
mozda opet padne neko rostiljanje sa drugarima 1. ili 2. malo spremanje kolaca, pa put pod noge na zlatibor da slavimo slavu

vojka

fina, nemam bas nikakav savet ni pametnu ideju :think:
samo da vam pozelim da se lepo provedete gde god odlucite da idete :girl_in_love:
mi ne idemo nigde
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Finalina

kakva reakcija  :blink:   :rofl: 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
ma ja sam još uvek po utiskom raspusta provedenog u kući pa me nešto raduje i sama pomisao da bih mogla decu da mrdnem nekuda (imaćemo tada praktično nedelju dana slobodno, zar ne? ) , a ako bude lepo vreme i bez kiše, radujem se ja i odlasku na plac kao najsigurnijem putovanju  :girl_haha:

Saska

Ja razradjujem Bec, prosle god smo isto, pa promenili za Rim u poslednjem trenutku.

AnaK

Saška, ako naiđeš na nešto zanimljivo, podeli  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

gasha

ja sam u oktobru bila na Relaciji Beograd  Lepenski Vir Viminacijum Djerdap, fenomenalno je
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Jao jeste, to je divna ideja. I onaj Lanin smeštaj  :good:
Janko 23.7.2002.

Lani

Toplo preporučujem.  :innocent:

Ima i odličan hotel u Kladovu, ali Kladovo je ipak dosta dalje od najvećih atrakcija tog kraja - L. vira, Rajkove pećine itd.
http://hotelkladovo.rs/

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/