ideje za prvomajske praznike

Started by Finalina, January 26, 2013, 05:12:36 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Sjajno  :girl_in_love:

Mislim da ćemo mi, u kombinaciji sa stomatološkim investicijama koje mi predstoje, u NIš, uz izlet do Đavolje varoši.
Janko 23.7.2002.

Tchi

bled  :love32: ovo je prvi put u poslednjih tri godine da prvomajske ne provodimo na bledu, nesto bi da odmorim od putovanja, mada ko zna jos imamo vremena da se predomislimo

Vila

Kako je krenulo, moći ćete na skijanje za 1. maj :lol: :crycry:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dawn

Mi razmišljamo da odemo na par dana u Segedin, obilazak, akva park, šoping :crazy:

Urbana

Quote from: AnaK on March 25, 2013, 06:33:20 PM
Sjajno  :girl_in_love:

Mislim da ćemo mi, u kombinaciji sa stomatološkim investicijama koje mi predstoje, u NIš, uz izlet do Đavolje varoši.

Od Prokuplja do DJavolje varosi nikad stici
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Urbana

Quote from: Tchi on March 26, 2013, 08:22:01 AM
bled  :love32: ovo je prvi put u poslednjih tri godine da prvomajske ne provodimo na bledu, nesto bi da odmorim od putovanja, mada ko zna jos imamo vremena da se predomislimo

Jao Bled :love32:

Mi cemo u Berlin, po nagovoru moje Monike....ima zelju da vidi Berlinski zid.

Elanor

ali zida nema :rofl:
svejedno, berlin je :girl_in_love:
nas prijatelji zovu, a mi nikako da odemo :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Urbana

Quote from: Elanor on March 27, 2013, 08:25:36 AM
ali zida nema :rofl:
svejedno, berlin je :girl_in_love:
nas prijatelji zovu, a mi nikako da odemo :girl_sigh:

Ono sto je ostalo .... posebno je pre neki dan zajakula kad je videla da ce i to da sruse.

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

vrana

ja se ne secam da je ista ostalo od zida  :ces:

samo oznaceno, tj iscrtano na podu gde je nekoc bio
i onaj checkpoint checkpoint charlie, kao granicni prelaz, ali ni tu nema zida, koliko se secam
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

odustali smo od amsterdama  :girl_sigh:

mnogo skupo nam ispadne. same avionske karte su uzas blagi, a ni smestaj nije zanemarljiva stavka. ne mogu da dam za pet dana vise para nego sto mi treba za letovanje, i taaaakooo...

gledali sinoc neke druge jeftinije varijante, ali nesto razmisljam da nam je bolje da kad vec ne idemo tamo gde smo zeleli, lepo te pare pristedimo za neku skuplju varijantu letovanja, a da za 1.maj odemo u valjevo
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Elanor

da, zaboravila sam da ti napisem da sam i ja gledala, smestaj je bas skup. nasla sam dobre i jeftinije varijante za petak i subotu, ali oni preostali dani su bili bas :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

pametno, vrana, slicno i ja razmisljam da odem za prvomajske praznike na plac ( pa naokolo švrljemo do Dunava, Smedereva i sl ), a da ostavim malo finansijske komocije za letovanje, ali decu bih negde povela jer ce za raspust svakako biti na placu cesto ... i tako...  :girl_sigh:

vrana

ili mozda ipak iz nisa da odemo u solun?  :think:
racunam, morski vazduh, veliki grad, nismo nikad bili, sto da ne? ili mozda ipak ne? :wacko:

sta mislite?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.