Da li ste zadovoljni imenima koja ste izabrali za svoju decu?

Started by vrana, March 04, 2013, 09:09:41 PM

Previous topic - Next topic

vrana

pa ako moze deda da se zove monika, sto ne moze i devojcica da bude naum
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

Quote from: vrana on March 05, 2013, 03:33:32 PM
pa ako moze deda da se zove monika, sto ne moze i devojcica da bude naum

:rofl:

ja moju Saru zovem pilka, od pilici kako zovem njih dvoje, pa ona pilica - pilka  :-[

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

prevodilica

AnaK

Quote from: Saska on March 05, 2013, 03:28:44 PM
ja sam već pisala da Mihajla često zovem milica (al ne Milica kao ime, nego od mili), na užas mm-a, koji ne da da mu sinove zovem ženskim imenima  :girl_haha:

I ja Janka  :girl_haha: Mada sve ređe, pored oca mu, sad se i on buni :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

martina

Quote from: AnaK on March 05, 2013, 03:50:31 PM
I ja Janka  :girl_haha: Mada sve ređe, pored oca mu, sad se i on buni :lol:

haha, moji srecom slabo nas pricaju

a starija sestricna se bunila: nisam ja milica, ja sam jana... ova mala isto pojma nema ko luka i martin
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Nanny Ogg

kakva divna prica o Naumu :girl_in_love:

I meni je asocijacija Naum Dimitrijevic, pisac udzbenika  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lukina mama

ala napisaste strana i strana....ne mogu sve da procitam, ali da potpisem martinu za asocijaciju na ime naum.

jako sam srecna sa imenom koje sam izabrala, moja devojacka slava je sv. luka i to mi je ime tako lepo, jednostavno i lako za izgovoriti, mada pojedinci i ako je jednostavno, zovu ga Luke  :hm:

ne znam martina jel tvoj luka ima iste situacije, ali mene to nervira  :hm:

kada sam ja bila trudna kaze mm da ako bude musko da damo ime po njegovom dedi, kada sam cula ime, rekla sam not a chance :D deda se zvao Mladomir, mislim iskrnavili bu ime ovde ko jedan i dva, kada luka ne mogu da izgovore moz misliti mladomir  :rofl1: a moj tata je imao jos bolju ideju da mu dam ime po svekru, i to sam odmah sasekla u korenu, svekar se zove Radojko....moz' misliti izgovaranja....ima da jezik polome dok izgovore ime i prezime :D

Luka ,09 April 2005

Zumbulica

Jelena je bila Sima dok je bila u stomaku i jos uvek najvise volim da je zovem Simka. A Sima je bas lepo i zaboravljeno musko ime inace. Kad se rodila MM je sve obavestio da se zove Jelena dok sam ja izasla iz porodilista, on shvatio da smo se dogovorili, a nismo  :lol: Ja planirala da ga u kratkoj i munjevitoj akciji kad izadjem  ubedim da se zove Sofija. U njenoj generaciji nema puno Jelena.
Za Emu mi se najvise svidjalo ime Vera i verovatno bi i bila Vera da Jelena jednog dana nije dosla iz vrtica i kazala da zna kako ce da se zove beba - u tom trenutku nam se bas svidelo Emilija, mada je ona mnogo vise Ema ....... u njenom slucaju mi se svidja taj momenat nadimka i kao zvanicnog imena.
Za decaka smo imali spremno ime Veljko.
Svidjaju mi se imena Milena, Natasa, Olivera ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

martina

Quote from: Lukina mama on March 05, 2013, 05:13:23 PM
ne znam martina jel tvoj luka ima iste situacije, ali mene to nervira  :hm:

ponekad... najcesce je da kad mu pisu ime, napisu lukas
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Deda

E tako hypolina, krstismo ti dete nemoj da ne bude Naum  :baba: ili da treba za devojcicu da smisljamo  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006