Da li ste zadovoljni imenima koja ste izabrali za svoju decu?

Started by vrana, March 04, 2013, 09:09:41 PM

Previous topic - Next topic

Lani

senka

ma za žensko nek se revanšira karleuši, pa nek bude Atina  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

martina

ja ne znam jel se u grckoj zenska djeca zovu atina, al ovdje je to obavezno da grci bar jedno zensko dijete u familiji zovu atina
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

To kao kad bih ja, da sam negde u pečalbi, dala detetu ime Zemunka.  ;D

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Može, ćerka Pregrevica, ili Altina (ala JK) a sin Muhar. :lol:

gasha

:lol:

me prica totalno zarozala , :'(
i moj glas za Nauma

Katarini smo lako dali ime, oboma se svidjalo i lepo je islo uz nase prezime, a za Dusana , smo se lomili, ja sam htela nebojsa, po svekru koji je super lik, ili Milos  , jer mi se dopada. MM ni da cuje ni za jedno, navali na Dusana, ja sam se borila, dugo, imala sam i razlog, moj bivsi momak se tako zove, on je dobar lik, ali nekako nisam zelela da se moje dete tako zove, ali mm navalio, a onda i sveki i na kraju mi svi cestitali Dusana , dok sam jos bila u porodilistu
Sad mi bas to ime ide uz njega, i nemam nikakvih drugih asocijacija na to ime
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Quote from: Lani on March 05, 2013, 09:18:58 PM
To kao kad bih ja, da sam negde u pečalbi, dala detetu ime Zemunka.  ;D

Sin Dorcolko gornji , cerka Dorcolusha donja   :rofl:

Naum  :'( :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

anelore

Dakle, Hadzipop i Hadzipopadija  :lol: Doduse, sin mi i tako ima toponimsko ime, mada tiho pati sto nema grada koji nosi njegovo ime, a cerka bi i jednom rekom bila zadovoljna  :lol:
A sad ozbiljno, zaboravljate da je Atina i ime jedne grcke boginje, nije bas da ima veze samo sa gradom, dublje je ukorenjeno u njihovoj tradiciji; mislim, nije bas kao da je neko nas u pecalbi da ime sinu Pozarevac ili cerki Borca.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vrana

Naravno da ne zaboravljamo
JK naS svako malo podseti na to :lol:
Meni je lepo to ime btw
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

anelore

Ma nisam mislila da bilo ko ozbiljno zaboravlja.
Meni nije, ja sam sa 9 godina bila uverena da cu svojoj cerki dati ime Artemida  :diva: