Da li ste zadovoljni imenima koja ste izabrali za svoju decu?

Started by vrana, March 04, 2013, 09:09:41 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Mirka

Hypo, divna je priča, baš je sladak Neum

Martina  :rofl: umirem od sarme

I ja svoju decu zovem milice  :-[
najsmešnije mi je kad kažem - Micko, ajd dođi, a moja sestra krene ka meni (ona se stvarno zove Milica  :girl_haha: )

Imenima sam zadovoljna, nisam preterano analizirala.
Mi smo to praktično odlučili - da nema kvačica, da nisu duga imena, da nisu prečesta.
Doduše, za Todora smo imali spremno ime. Ali žensko  :lol: bili smo ubeđeni da će biti devojčica (nismo znali pol ni za jednog od njih do porođaja) i hteli smo da se zove Vida  :girl_in_love:
No ne bi Vida, no bi Todor
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

kalimero

jao, kakva tema :lol:

Batu cim sam prvi put ugledala licio mi je na Dimitrija i ostade Dimitrije (mada samo u "zvanicnom" obracanju)....
Bm je hteo da se dete zove Marko, ali u kombinaciji sa prezimenom
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
, zvucalo mi je kao "njanja-njanja" pa je moj predlog "pobedio  :rofl:
A sem Bata on je meni i Kile i Milivoje i Batislav i Batac i Kica..... jadno dete, sta sve mora da trpi....

Da nije bio decak bio bi Nera, a da me ubijete ne bih znala kako zenskom detetu da dam ime sada ..... sva koja su mi iole simpaticna padaju na testu "asocijacija na neku bzvz osobu"  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

samo da ti kažem da sam imala jednog super zgodnog i super pametnog tipa sa tom njanja-njanja kobinacijom  :burko:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Quote from: senka on April 16, 2013, 10:53:27 PM
samo da ti kažem da sam imala jednog super zgodnog i super pametnog tipa sa tom njanja-njanja kobinacijom  :burko:

:blink:  :rofl:    :rofl:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

i super romantičnog koji me je odveo na Avalu kod spomenika Neznanom junaku i tu  prvi put poljubio  :girl_smile:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Quote from: senka on April 16, 2013, 11:02:17 PM
i super romantičnog koji me je odveo na Avalu kod spomenika Neznanom junaku i tu  prvi put poljubio  :girl_smile:

:girl_sigh:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

dmi

Quote from: kalimero on April 16, 2013, 10:48:21 PM
jao, kakva tema :lol:

Batu cim sam prvi put ugledala licio mi je na Dimitrija i ostade Dimitrije (mada samo u "zvanicnom" obracanju)....
Bm je hteo da se dete zove Marko, ali u kombinaciji sa prezimenom
, zvucalo mi je kao "njanja-njanja" pa je moj predlog "pobedio  :rofl:
A sem Bata on je meni i Kile i Milivoje i Batislav i Batac i Kica..... jadno dete, sta sve mora da trpi....

Da nije bio decak bio bi Nera, a da me ubijete ne bih znala kako zenskom detetu da dam ime sada ..... sva koja su mi iole simpaticna padaju na testu "asocijacija na neku bzvz osobu"  :crazy:

jel bi ti to nesto da podelis sa nama? :mrgreen:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ja bih znala, al ne mogu nazad u pelene, tesko mi i sa ova cetiri komada  :lol:

hanna

Prvom sinu mm dao ime Stefan ,drugom sam ja imala cast da izaberem    :lol: ..i naravno kreten navucen na spanske serije u to vreme dam mu ime Renato  :crazy: E ,onda je bilo ,a kako cemo tepati djetetu  :lol: Reno, Reni a u pm glupo do bola  :rofl: posle mesec-dva mm ode i promjeni djetetu ime u Vanja  :girl_haha: Da odgovorim na pitanje : "Zadovoljna sam  , kako d a nisam "  :rofl:

BiljanaL

Najlepse ime za decaka po meni je Petar jer u prevodu sa starogrckog znaci kamen, stena. Pa da je tako cvrst! Ja sam sinu dala to ime i bas mu pristaje. :) Ako budem imala cerkicu, zvace se Anastasija jer mi je to mnogo lepo ime :)

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

jejana

ja cu samo da uskocim u ovu temu, neki me znaju sa R neki ce me upoznati, kaze vrana da treba i ovde da dodjem pa eto me  :bighug:

sto se tice teme, iskra mi je oduvek bila iskra, opet bih joj dala to ime, a damjanu nisam ni birala ja nego bm, lepo mi je ime ali ja sam zelela da bude simon.

damjan mi je nekako preozbiljno, pa je postao ono zbog cega nisam ni htela tako da se zove, daki.

aj pa se pisemo i ovde.